Иван и Андрей се надуват: Ние сме най-добрите в България!

Бъзици и откровения изпълниха студиото на „Жените говорят“, където се появи вечният тандем Иван и Андрей. Водещите и продуцентите на „Къртицата“ рядко дават интервю, но по случай финала на екстремното реалити решиха да се разприказват, видя HotArena.net.

 

Въпреки повечето обвинения към тях след двете мисии в „Къртицата“, при които пострадаха Ивайла Бакалова и Стоян Бончев, Иван и Андрей са две момчета, които от 15 години не спират да работят.

 

Дори след финала тази вечер те ще могат да си починат от суматохата само за 5 дни. Още на 31 май им предстои да бъдат водещи на тържеството по случай 100 години ПФК „Левски“, за което са горди и благодарни като заклети фенове на тима, че са избрани точно те да оглавят празника.

 

На 2 юни тръгва тяхно ново реалити шоу „Валя и Моро превземат света“, а от сега подготвят вечерно шоу за септември месец, както и още ТВ социални експерименти.

 

Катерина Евро ги почерпи по питие, затова, че е много щастлива, че никой не е умрял в „Къртицата“. Това естествено беше бъзик, свързан най-вече с последния инцидент с Ивайла.

 

Тази вечер е изчислено лайфът да започне в 19:30, като от 17:30 ще се излъчват избрани моменти, а от 18:30 до 19:30 ще има вечерни новини. Андрей заяви, че по техни изчисления в 01:00 през нощта трябва да приключат, но се пошегува, че може и в 02:00.

 

В студиото ще присъстват почти всички участници от първи сезон и всички – от втори. Надяват се, че Ивайла Бакалова също ще дойде и е обещала, че ще събере сили да го направи.

 

Рейтингът на екстремното реалити по цифри бил същия като миналата година, но водещите заявиха, че този сезон се е приел много по-добре от предния. Получил се е по-силен, но и по-страшен.

 

„Дадохме всичко от себе си, може да звучи нескромно, но това е най-доброто реалити в България“, категоричен е Андрей.

 http://hotarena.net/

Comments

  1. Отговор

  2. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *