Потвърдено! Удавеното момиче е Валя от Бургас, близки разпознаха дрехите й

Близките на Валя от Бургас са потвърдили, че дрехите на намерената удавница са нейни

Тялото на удавеното момиче, което морето изхвърли вчера, действително е на Валя от Бургас. Близки на красивата медицинска сестра са разпознали дрехите, намерени върху тялото и са потвърдили, че принадлежат именно на младата жена. Така почти на 100% вече е сигурно, че тялото, намерено вчера, е на Валя от Бургас. Остава да излязат и резултатите от направеният на трупа ДНК анализ, за да бъде официално оповестено, че удавеното момиче наистина е 25-годишната Валентина Иванова.

Изследването ще бъде готово до няколко дена. Направената по-рано днес аутопсия пък доказа, че по намереното тяло няма следи от насилие и категорично става въпрос за удавяне, резултат най-вероятно от самоубийство.

Припомняме ви, че красивата Валя от Бургас изчезна преди 33 дена. Младата жена излязла от вкъщи и се качила на такси, което я откарало до входа на Морската градина в града. От там следите й се губят. Полицията веднага започна да работи по версията за самоубийство, тъй като вещите й бяха намерени грижливо подредени в близост до моста, от където се предполага, че е скочила.

Родители и близките й обаче до последно отказваха да приемат, че Валентина може да посегне на живота си и настояваха, че е отвлечена, предават от „24 часа“.

http://www.razkritia.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *