ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА УСПЯ! ДЕСИ РАДЕВА ОПУЛИ ЦЯЛ СВЯТ С ТОЗИ ТОТАЛЕН ГАФ! ЕТО СНИМКИ! ПЪРВАТА ДАМА Е

ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА УСПЯ! ДЕСИ РАДЕВА ОПУЛИ ЦЯЛ СВЯТ С ТОЗИ ТОТАЛЕН ГАФ! ЕТО СНИМКИ! ПЪРВАТА ДАМА Е

Десислава Радева си навлече гнева на критиците за пореден път

Десислава Радева постоянно се забърква в скандали. Най-често тя си навлича гнева на критиците заради начина си обличане. Но въпреки гневните коментари, първата дама отказва да си наеме стилист и подбира сама тоалетите си.

Тя не пропуска повод да блесне до съпруга си. И за разлика от предшественичката си Юлияна Плевнелиева, Десислава Радева е неотлъчно до съпруга си. Последната дори се уреди със собствен кабинет в президентството и на практика тя е денонощно до държавния глава.

Генерал Деси, както я наричат, придружава половинката си и на визитите му извън страната. Тя пътува с президента до Азербайджан, където той се срещна с колегата си Илхам Алиев. На срещата присъства и първата дама на Азербайджан – Мехрибан Алиева.

За визитата Десислава Радева отново подбра крайно неподходящ тоалет. Този път тя заложи на дълъг черен панталон, риза в искрящ червен цвят и сако с флорални мотиви.

Определено и този път съпругата на президента не се е справила никак добре с подбора на дрехи и най-вече с подбора на сакото и ризата. И на двете дрехи шарките са неподходящи за подобно събитие.

Първата дама на Азербайджан очевидно се е справила по-добре с подбора на облекло, коментират модните критици. Те недоумяват защо първата ни дама упорито отказва да си наеме стилист. Още повече, че има нужда от такъв, пише Пик.

Десислава Радева си навлече гнева на модните критици и с избора на тоалети за визитата на Румен Радев в САЩ.

Но най-запомнящият се гаф от посещението й там са откритите обувки. Мелания Тръмп изпаднала в шок, след като видяла обувките на нашенката. Първата дама на САЩ отказала да се снима до нея. В последния момент тя успяла да уреди Радева с обувките на служителка от Белия дом, с които тя да позира за снимките.

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *