Мариана Векилска неутешима, тази диагноза срина живота й!

Мариана Векилска неутешима, тази диагноза срина живота й!Гласувайте за статията

Мариана Векилска чертае все по-тъмни сценарий за бъдещето си.

Тв водещата Мариана Векилска се е хванала за главата заради сериозно заболяване. То е връхлетяло не нея, а втория й мъж Симеон Колев. Но като истинска отдадена съпруга, тя е готова на всичко за него. А сега най-важното и за двамата е той да се излекува. Шансовете за това, обаче, са почти нулеви, узна kliuki.bg.

Мариана и Симо живеят под постоянно напрежение

Радио водещият страда от неизлечимо заболяване на гръбначния стълб. Симо изхабяване на тази част от тялото си, което е безвъзвратен процес. А когато стигне до своя край, Колев ще се окаже неподвижен в инвалидна количка. Дълго ходене по мъките и десетки консултации със специалисти са довели до дефиниране на тежката диагноза.

Медиците смятат, че дългите години тренировки по футбол да докарали мъжа на Мариана Векилска до това състояние. Така сега той се е докарал до такова състояние, че трябва всеки месец да ходи на балнео прецедури и рехабилитации, за да бъде пълноценен човек. Но в един момент и те ще спрат да дават желания ефект.

Състоянието на Симо депресира и стресира колкото него,

толкова и жената до нея. Тя водещата се е нагърбила не само с професионалните си ангажименти, а и с цялата домакинска работа и грижите за детето им. А в главата й все й се върти мрачния сценарий, в който един ден Колев ще бъде инвалид и ще трябва да се грижи и за него, пише retro.bg.

Освен това, Мариана Векилска е впрегнала всичките си връзки и цака крупни суми, за да уреди консултации и процедури на мъжа си при светилата в областта. Но всички са на мнение, че нищо не може да се направи. Не не само гръбнакът на Симо е изхабен докрай, а и нервите на жена му! Тя е убедила Колев да ходи на сеанси при психолог, а за себе си е избрала да разпуска със спорт.

Мариана Векилска вече едва сдържа нервите си и по време на работа. Въпреки че пред камерите трите с Жени Марчева и Диана Любенова го играят първи приятелки, често скандалите между тях зад кулисите са грандиозни. А с основата им все по-често стои именно жената на Симо и опънатите й нерви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *