Невероятно: Влади Въргала е нов човек, гаджето му го преобрази!

Невероятно: Влади Въргала е нов човек, гаджето му го преобрази!Гласувайте за статията

Влади Въргала е изцяло друг човек, няма и помен от предното му „аз“!

Актьорът Влади Въргала е променил изцяло начина си на живот. Той се разведе със Силвия и именно това е в основата на неговата промяна, научи Kliuki.bg.

Влади Въргала и Тезджан

Влади Въргала е луд по Тезджан и прави всичко за нея

Причината за резкия завой в поведението на Владислав Карамфилов е новото му гадже. Актрисата Тезджан Ферад – Джани го е преобразила и е изкарала най-доброто от него.

Шампионът на „ВИП Брадър 2014“ вече не близвал никакъв алкохол. Той не е алкохолик, но често си пийваше, което го провокираше в миналото да се държи по-грубо и арогантно. Затова актьорът изцяло е спрял алкохола.

Любовта му с актрисата от Силистра е провокирала у Влади Въргала творческата му мисъл. Музата в него отново се появила и той вече започнал да мисли нови проекти, подобни на хита „Шменти капели“.

Освен всичко друго, звездата от „Ку-ку“ вече бил доста по-добър в отношенията си с околните. Той постоянно бил ведър, в добро настроение, излъчващ отвсякъде щастие.

„Просто му личи, че е влюбен. Ходи в облаците и всички много се радваме за него.“ – споделят колегите му.

Влади и Тезджан са се запознали на сцената, по време на репетицията на „Червената или черната“. Тогава си паснали като акьори и после продължили всичко и извън театъра.

Актрисата също е разведена и има малък син. Тя е значително по-млада от бившия брадър, но това днес не е никаква пречка.

Припомняме, че Влади Въргала беше със Силвия около 30 години, но постоянните му парични дългове го докараха до развод. Дали Тезджан ще е по-толерантна към задълженията му, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *