Скандали тресат журито на „Гласът на България“! Миро към Десислава: Чух ли съскане?

http://topnovini.net/wp-content/uploads/2014/09/glas.jpg

Доста съскане между членовете на журито на „Гласът на България“ ще видят зрителите в следващия епизод на музикалното шоу.

 

16-годишно момиче ще накара Миро да се завърти още щом чуе гласа й и след това да я определи като „предстояща изненда”, а коментарът на Десислава относно избора на Миро ще доведе до репликата – „Чух ли съскане?”.

 

Прецедент в историята на шоуто ще направи 20-годишна млада дама от Шумен. С изпълнението си на „Зайди, Зайди” ще накара не друг, а рок звездата Наско пръв да натисне бутона, а Десислава да се качи на сцената и да изпее парчето. Подобен ефект върху Наско оказа и още една млада дама, чието изпълнение на ”Derniere danse” го накара да натисне бутона още на 5 секунда след старта на изпълнението. Друга млада дама пък няма да успее да впечатли треньорите, но ще успее да шокира всички с признанието си, че е известна с това, че е направила селфи на интимните си части в дискотека, пише bliasak.bg.

 

Сред кандидатите има и такива, чиито изпълнения предизвикват познанията на Наско в поп фолка, лингвистичните способности на Десислава в ромския език, изстрелване на определения като „тъпо парче” и дори ще успее да провокираха гърчове у Миро и спор между него и Мартен дали поп фолкът е соул музика или не.

 

Изборът на парче на една млада дама пък ще впечатли и дълбоко развълнува Мартен, а изпълнението на друг участник донесе на Мартен загубата в бас и сумата от 2 лв.

Източник: http://pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *