Как Лили Иванова поддържа формата си?

Естрадната ни звезда Лили Иванова прави по 10 лицеви опори на ден

Тези дни шества клюката, че примата на родната ни естрада Лили Иванова ще пее в Наионалната опера за хонорар от 25 бона. Както обикновено, певицата е максималистка по отношение както на хонорарите, така и на външния си вид.
Как поддържа Лили Иванова перфектната си форма?
„Лили Иванова поддържа заветните 45 кг с коланче на кръста, което измерва мазнините и „бие алармата”, ако тя качи дори само 200 грама отгоре” – споделя близка приятелка ни изпълнителката.
Според близките на естрадната ни прима все пак веднъж месечно тя си позволява да похапне и глезотии. По това време високата 156 см певица яде от любимата си баклава, както и парченце-две луканка от щраусово месо.

Лили Иванова

Формата на Лили Иванова е перфектна за възрастта й

„По принцип Лили Иванова не яде месо, набляга на киселото мляко. Преди концерт по цял ден е само на три варени яйца, много гореща вода и мед” – разказва за режима й близката й приятелка Роди.
За физическата си форма примата ни съще се грижи – пише „България днес”. Тя прави по 10 лицеви опори, подскача половин час на ден и завършва гимнастиката със свещ за масаж на вратните прешлени.
„Спи по 10 часа на ден, като ляга в полунощ и се събужда малко преди обед” – споделят познати на 76-годишната Лили Иванова.

http://kliuki.ws/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *