Лъсна шашмата в „Гласът на България“

Бунт в“Гласът на България“, победителят вече се знае

Участниците в „Гласът на България“ се вдигнаха на бунт. Причината за това е, че победителят в шоуто вече се знае. Според мълвата Слави Трифонов умишлено е вкарал във формата любимката си Невена Цонева.

Талантливата брюнетка вече има опит в подобен формат. Преди години тя спечели „Музик айдъл“. Въпреки, че тогава тя нашумя повече с делата, които заведе срещу продуцентката си, отколкото с песните си, факт е, че Невена Цонева вече е минала по пътя на останалите участниците в „Гласът на България“ и вече има опит.

Според слуховете, които се носят из коридорите на бТВ, талантливата Невена Цонева ще излезе като победител и от „Гласът на България“. Тя ще грабне първото място не само благодарение на таланта си, но и благодарение на Слави Трифонов, гласят слуховете. Дългия, който продуцира „Гласът на България“, решил да вкара Невена Цонева и тя да излезе като победител от там.

http://topnovini.net/wp-content/uploads/2014/10/Gglasyt.jpg

Шоуменът цели не само да вдигне рейтинга на музикалния формат, но и да помогне на приятелката си, която напоследък е позакъсала. Публична тайна е, че кариерата на Невена Цонева залязва и тя вече няма толкова участия, колкото имаше след като излезе от „Музик айдъл“.

Чаровната изпълнителка има връзка с музиканта Венко от „Ку-ку бенд“. Това е още една причина Слави Трифонов да симпатизира на Невена Цонева и да иска да й помогне.

Останалите участници в „Гласът на България“ недоволстват. Те са възмутени от държанието на Слави Трифонов и от факта, че поставя личните си интереси на първо място. Участниците във формата са възмутени от поведението на продуцента на формата, които не следва концепцията на „Гласът на България“ и вместо да даде поле за изява на млади и неизвестни таланти, той лансира любимката си Невена Цонева, пише ПИК.

източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *