СКАНДАЛНО РАЗКРИТИЕ ОТВРАТИ ЗРИТЕЛИТЕ! Участничка от „Сървайвър: Тук победата се купува!

„Предлагаха ми 6000 лв., за да стигна до финала“, каза Дамяна

щкшк7887

В снощното издание на „Сървайвър“ една от най-силните участнички в шоуто  – Дамяна, бе изгонена от останалите й „колеги“, като събра най-много гласове.

Брюнетката не се сдържа и вместо финални думи към оставащите участници тя издаде, каква е схемата в предаването, за да може някой да стигне до финала.

Дамяна довери, че тези, които участват в парични уговори и са направили коалиции още в самото начало на предаването, ще стигнат до финал, а другите няма да успеят.

„Лично на мен Агонцев (бел. ред. друг участник от шоуто) ми предложи 6000 лв., за да номинирам конкретен човек. Аз отказах и затова вече съм вън от играта. За мен Сървайвър не е игра на уговорки, а на чест и достойнство. Толкова много ми се играе…“, каза със сълзи на очи брюнетката, минути, след като напусна племето.

За това, че в Сървайвър се правят коалиции още в самото начало на играта, когато участниците отпътуват със самолет до дадения остров, издават и други бивши Сървайвъри. Индира също сподели неотдавна в интервю, че е отказала поканата да се включи в този сезон, тъй като е знаела още от самото начало, че тя ще бъде първата изгонена.

В този сезон на шоуто племената бяха две – на нови участници и на бивши Сървайвъри. Всички са достатъчно обиграни и знаят схемата за това как се стига до финал – с уговорки, предлагане на пари и мръсни коалиции. От екипа на предаването обаче не следят за тези конспирации между участниците. /Lifestyle.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *