Малко момиченце се натрови с алкохол

По време на домашното събиране момиченцето било гледано от батко си

7-годишно момиченце от симитлийското село Полена се натрови с алкохол по време на домашна сбирка, предадоха от БЛИЦ. Момиченцето е трябвало да бъде гледано от батко си, но въпреки това е успяло да се добере до цяла чаша с концентрат и да я изпие. Ефектът на алкохола върху малкото дете бил ужасен и много опасен.
Инцидентът с момиченцето е станал през почивните дни в симитлийското село Полена. Баткото на детенцето е трябвало да се грижи за нея и да я наглежда. Група тийнейджъри, негови приятели, обаче се събрали да празнуват в домашна обстановка и момчето не само решило да отиде, но и взело по-малката си сестричка със себе си, за да не остане тя сама у дома, съобщават от сайта Struma.bg.

7-годишно момиченце се е натровило с алкохол

7-годишно момиченце се е натровило с алкохол

По време на тийнейджърската сбирка се сервирало и алкохол. Младежите, сред които имало не само момчета, но и момичета, не забелязали как малкото момиченце се добрало до една от чашите с алкохол и я изпило цялата. Почти веднага след това детето започнала да повръща и баткото й я прибра у дома.
Първоначално майката решила, че дъщеричката й е се чувства зле и е болна, тъй като баткото нищо не казал. Но след като видяла, че момиченцето залита и продължава да повръща. Тогава тя се досетила, че детето не е болно, а с алкохолно натравяне.
Родителите на момента се обадили и извикали екип на Спешна помощ, който взел 7-годишното момиченце и го транспортирал до болницата в Благоевград.
Това не е първото натровено с алкохол дете в региона наскоро. Навръх Трифон Зарезан в Спешното отделение бе прието още по-малко дете – 4-годишно момченце от Симитли. 4-годишното дете било изпило на празника две чаши вино, за да прави компания на майка си.

Източник: http://mamita-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *