Американец луднал по Йори от „Сървайвър“

София, България
Йорданка Николова – Йори

Американец е луднал по изгонената от „Сървайвър” Йорданка Николова – Йори. Това призна тя пред bТV. „Чуваме се и иска да му изплащам серии, за да ги гледа. Скоро се свърза с мен”, призна Йори. „Исках да им скъсам нервите, исках да ги побъркам, исках да плачат като ме видят. Лошите герои ги помнят повече от мишлетата”, добави устатата участничка.Тя сподели още, че на жените им бе по-лесно в шоуто, защото са свикнали с глада. „Море, плаж, слънце – каква да искаш повече. Липсваше ми детето, но това е разбираемо”, добави тя.

Йорданка разкри още, че никого не е познавала преди шоуто, а основната подготовка за оцеляване във формата тя е получила от баща си, с когото е ходим на палатка. „Рибар, ловец – все страхотни мъжки неща. Но пътешествията с него много ми помогнаха”, признава още тя.

Йори разкри, че скандалите и интригите се били в основата на стратегията й. „В началото всички мислеха, че ми тропа дъската. Влади също го мислеше, но после ме поопознаха”, каза участничката в „Сървайвър”.

Йори също така призна още, че в момента е сама и няма мъж до себе си. „Не обичам да ме свалят и да ме засипват с комплименти. Гледам си сама детето и така. Работя във фирма за метали, обикновени неща”, добави тя.

Йори завърши, че много й харесва играта на Митко, с когото поддържа приятелска връзка извън шоуто./БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *