Трагедия: Богаташка щерка сложи край на живота си!

Тази трагедия потресе обществото

Жестока трагедия беляза семейството на 17-годишната Полина. Тийнейдьърка сложи край на живота, изпивайки смъртоносен коктейл.

17-годишното момиче е дъщеря на известен руски бизнесмен, пожелал да остане анонимен. Той й семейството му живеели на Острова. Вчера в дома им е било открито мъртвото тяло на момичето. Трупът е бил откаран за аутопсия. Резултатите от нея сочат, че смъртта на Полина е настъпила в следствие от остра сърдечна недостатъчност.

Бащата на Полина е заявил пред властите, че ще започне собствено разследване по случая. Разследващите на Острова са категорични, че няма нищо подозрително в смъртта на Полина. Криминалистите са убедени, че 17-годишната богаташка сама е посегнала на живота си. Няма улики за извършването на престъпление.

Полина

Полина изпила смъртоносен коктейл

Известният писател  Дмитрий Висман, който е близък приятел на почерненото семейство разкри, че в последно време Полина била увлечена по култовия бестселър „Боен клуб“, пише „Блиц“.

Преди няколко дни млада българка посегна на живота си. Драмата се разигра в благоевградския квартал „Еленово“, където десетки граждани останаха ужасени от грозната гледка, на която станаха неволни свидетели.

Пред блок номер 18 в квартала е било открито окървавеното тяло на 26-годишната Елена. Младата жена лежала в безпомощно състояние на площадката пред блока. От носа и главата бликала силна струя кръв.

Направената аутопсия на Елена установи, че тя е издъхнала в следствие от тежки травми по цялото тяло, които са несъвместими с живота. Криминалистите са категорични, че смъртта й е настъпила след скок от голяма височина. По всяка вероятност младата жена е скочила от покрива на блока.

Въпреки становището на разследващите органи, някои от близките на Елена имат съмнения, че тя е била убита.

Приятели и роднини на лъчезарната Ели не могат да повярват, че тя е сложила край на живота си. Въпреки трудния живот, който е имала, Елена била винаги усмихната. От малка тя се грижи сама за своята сестра Гери.

http://pravda.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *