Русата Златка: Осъзнах, че парите не са най-важното в живота

Златка Райкова лека-полека опитва да се прости разглезеното си „аз“ и да се сдобие с имидж на отговорна бизнес дама, която сама осигурява прехраната си, узна HotArena.net.

 

Плейметката мечтае да прави големи пари със собствената си модна линия и така да си спечели отново охолния живот, какъвто преди време и осигуряваха заможни господа. Сегашният й партньор – ММА-боецът Георги Валентинов е симпатичен, има чувство за хумор, вероятно и добро сърце, но портфейлът му е тънък, пише „Уикенд“.

 златка

Затова и русата Златка гледа бързо да се ориентира в бизнеса и като повече начинаещи предприемачи насочи амбициите си към по-платежоспособна клиентела. Такава все още се намира в поп фолк бранша. Злати опитва да играе роля на нахъсан дизайнер, опитвайки се да пробутва облеклата си на богатите и много суетни певици.

 

„Злати стана трън в очите на конкуренцията. Заплашиха се да я я смажат, но и тя няма да се откаже лесно. Ще опита на всяка цена да се наложи със своята марка. Винаги е имала поглед към материите и съчетанието на цветовете. Време е да осребри таланта си“, подкокоросват я Райкова нейни приятелки. До момента с атрактивните тоалети на блондинката са се похвалили само някои по-второразредни фолк знаменитости.

 

„Не обичам да се съобразявам с дрехите си. Те са създадени да ни служат. Този е поредният, от колекцията на Златка Райкова, който се оказа доста послушен. Не ме предаде и не мръдна въпреки екстремните танци и подскоци“, благодари на своята дружка във фейсбук певицата Юнона.

 

Моделите на блондинката не са от най-скъпите. Дори луксозните й изпълнения се продават за не повече от 200 лева. Само дето пестеливостта не е приоритет нито на Галена, нито на Преслава или пък на Мария, чиито гардероби спокойно могат да бъдат сравнявани със стойността на просторен апартамент в „Люлин“. Звездите на „Пайнер“ не само са ухажвани от популярните модни експерти у нас, но и са свикнали да пълнят гардеробите си и с произведения на световноизвестни дизайнери.

 

Преди години самата Райкова държеше да поддържа скъпа визия и отскачаше до Милано и Париж, за да се зареди със свежи дрешки. Сега е различно. Бившата изкусителка пресмята всеки лев и дебне промоциите в мола.

 

„Осъзнах, че парите не са най-важното в живота. В миналото ми се е случвало да влизам в своята скъпа кола и да плача, защото не се чувствам щастлива. Сега не карам много скъпа кола, но имам всичко друго и в очите ми няма сълзи. Щастлива съм, мисля че открих смисъла на живота. Това е любовта, цялостната хармония, общуването с истински хора. В средите на богатите има много фалш и лицемерие“, откровено споделя плеймейтката.

 

Тя действително е решила да играе съвсем друга житейска роля. За влизането й в образа й на скромна жена, която не се впечатлява от заобикалящите я изкушения основна вина има приятелят й Георги Валентинов. Той е скромно и добро момче – пълна противоположност на мутрите, с които години наред Златка е заобиколена.

 

„Прави се на хрисима и покорна, защото приятелите на Георги изобщо не я харесват заради нейното бурно минало и непрекъснато го занасят заради нея“, злобеят обаче близки на двойката.

 

Златка дори била готова дори да сложи бурка, ако успее така да промени впечатлението за себе си и да спечели симпатиите на най-верните авери на Георги. Златка не крие, че е лудо влюбена в сегашното си гадже. Готова е да мине през огън и лед заради него.

 

Въпросът е дали самият той би рискувал всичко в името на любовта. Защото Георги има какво да губи, ако продължи тази връзка. Бившият на Златка – Камен Балбузанов-Куката, на няколко пъти заплашвал сегашното й гадже.

 

„Злати беше съкрушена. По цели дни плачеше и се страхуваше за Георги. Предпочита да се откаже от него и да не го види никога повече, само и само той да е добре. Той не пожела да се махне от живота й. Двамата все още са заедно и изживяват чудесни моменти“, обясняват нейни близки.

 

Намират се и такива познати на Райкова, които все още помнят нейното скандално поведение и високомерно самочувствие, с които не веднъж е предизвиквала дори грозни побоища на публични места.

 

„Веднъж преди години в Слънчев бряг се сби със съпругата на своя тогавашен любовник. Още по-зле се представи, когато в една дискотека в столицата накара момиче, което просто я погледнало лошо, според нея да и излиже подметките на обувките. Унизеното момиче беше принудено от нейния напомпан ескорт да изчисти с език токчетата на Златка“, разказват свидетели на случката.

 

Оправданието на изкусителката за нейните изпълнения в миналото е, че като млада е тръгнала по-лош път, попадайки в лоша компания, защото всъщност й е липсвал силния мъжки авторитет.

 

„Майка ми и баща ми се разведоха, когато бях на 14 години. Той избра да живее в чужбина, а с мама останахме само двете у дома и реално тя ме отгледа. Няма ли в едно семейство мъжката опора, която дава сигурност, нещата обикновено често излизат от контрол“, сигурна е блондинката.

http://hotarena.net/

Comments

  1. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *