Славин Славчев нае адвокат, иска да се отърве от Саня?

Славин Славчев смята, че победата му е проклятие

Славин Славчев, тазгодишният победител в музикалния формат „Х фактор”е наел адвокат, който да го спаси от пипалата на компанията на Саня Армутлиева „Вирджиния рекърдс“? Поне това се твърди в музикалните среди от известно време насам.

http://topnovini.net/wp-content/uploads/2015/03/slavin1.jpg

Advertisiment:Реклама:

След еуфорията от спечеления приз за певеца е настъпило отрезвяване и той се чувствал на светлинни години от очакванията си за богатство и слава. Неговите надежди били попарени от неизгодният договор, който се предлага на победителите в шоуто като награда. Музикалната компания се задължавала да направи няколко хита за победителя, с които той да завладее публиката и това да му осигури добре платени участия, високи хонорари и популярност.

реклама:

Истината, обаче се оказала друга. Песните, които му подготвяли звучали лошо и напомняли на парчета от италианската естрада от 90-те години. Славин очаквал да работи упорито , ден и нощ след края на шоуто, за да гради кариерата си, но от „Вирджиния рекърдс“ увъртали и отлагали. Не бил доволен и от пиар кампанията, която му правели и се чувствал прецакан.

Всичко това отчаяло Славчев и той е решил да се разведе с компанията-майка, като опита да се реализира сам на музикалната сцена, научиха от hotarena.net. Наетият адвокат разбил надеждите му, като обяснил, че според подписания договор се е превърнал в роб на Станислава Армутлиева за цели четири години.

Не отдавна Армутлиева бе оприличена на октопод, омотал в пипалата си целия музикален бизнес у нас. В пряк телевизионен спор срещу нея изригна певицата Рут Колева. Коментарите са унищожителни. Според хора от музикалната гилдия договорите на компанията са заробващи и унизителни. Никой спечелил, няма издаден албум, няма организиран сериозен концерт, небрежно и непрофесионално отношение към работата на артистите. Никъде другаде по света, не се налага изпълнителите да си плащат, за да работят.

реклама:

Въпреки опитите на партньорите на къдрокосата Саня да обяснят неизгодните договори, че така е навсякъде по света, факт е, че никъде продуцентите не си позволяват да отрежат на изпълнителите всяка възможност за работа в рамките на договора си с тях, както и за нормален живот.

http://www.kliuki.net/

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *