Проклятието на „Х фактор“ покоси и Славин! Певецът пропищя от Саня и заробващия й договор!

1_7661

 

 

Музикалните риалити формати сякаш носят проклятие.

Само преди дни почина участничката в „Х фактор” Боряна Тихолова, която съвсем внезапно развива вирусен менингит и лекарите се оказват безсилни. (Виж повече в „Още по темата“). Навремето звездата от „Гласът на България” Роксана научи буквално на сцената, че е загубиламайка си при нелеп инцидент, но въпреки това продължи да пее и стигна до финала, пише hotarena.net, позовавайки се на столичен седмичник.

Дори победата в тези формати не носи радост. Това в най-голяма степен се отнася за клетниците, които са се борили със зъби и нокти да грабнат титлата, а след това се чудят на кой поп да се оплачат за струпалите им се несполуки.

Нещо подобно се случи и в приключилия наскоро трети сезон на „Х фактор”. След ожесточена битка първото място печели склонният да се подмазва на журито и на публиката Славин Славчев. В чест на истината момчето комбинира нагаждаческото си поведение с почти перфектен глас и не оставя никакъв шанс на конкуренцията. Славин е убеден, че триумфът в риалити формата ще му осигури слава, богатство и всички други съпътстващи екстри. В това се надяват и родителите му, които от самото начало са давали мило и драго да го видят победител.

Майката на Славин с нетърпение очаква нейният син да започне да бере плодовете на труда си и да завладее телевизии и радия. Мама Валентина, както и цялото семейство на Славин, ще трябва да се запознаят с една доста по-сурова действителност. Никой не очаква младока с хляб и сол. Напротив, по пътя му са се наредили трънливи препятствия, които той трудно ще успее да преодолее на фона на огромната си неопитност.

Във вълчи капан за него се превръща договорът му с „Вирджиния рекърдс”. Именно това е голямата награада за Славин, след като е спечелил риалити формата. Музикалната компания се задължава да направи няколко качествени парчета на първенеца, с които той да покори сърцата на публиката. След това би трябвало да дойдат и добре платените участия, парите, фенките и другите предимства на това да си популярен музикант.

Славин обаче се оказва на светлинни години от въпросните дарове на шоубизнеса. Единственото сигурно е, че той се е загробил за 4 години с компанията, управлявана от Станислава Армутлиева. Последната бе оприличена от певицата Рут Колева на октопод, който е прострял пипалата си върху целия музикален бизнес у нас.

„След края на еуфорията доста неща ми се изясниха. Имам чувството, че победата в шоуто започва да се превръща в проклятие за мен. Песните, които ми подготвят звучат наистина ужасно. Няма как да пробия с някакви лоши плагиати на италианска естрада от началото на 90-те на миналия век. На всичкото отгоре не ми се прави и достатъчно добра пиар кампания.

Хората съвсем ще забравят кой съм и за какво се боря. Спешно се нуждая от парче, с което да остана в полезрението на публиката. Надявах се, че ще работя ден и нощ след края на шоуто, за да ковем желязото, докато е горещо. Вместо това всекидневно чувам обяснения от рода на: „Утре ще го направим, вдругиден ще го свършим”. Така не се прави кариера”, отчаян е Славин.

Съвсем естествено той е направил проучвания при какви условия би могъл да се откъсне от компанията-майка и да опита сам да се реализира на музикалната сцена. Наетият адвокат му е обяснил, че шансовете му са нулеви. Старото куче Саня го е вързала с няколко синджира и няма пускане през следващите 4 години. През това време Славин ще бъде принуден и да споделя по-голямата част от своята печалба със Саня.

Източник: http://bradva.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *