Принц Хари най-накрая се запозна с новородената принцеса

Лондон, Великобритания
Снимка: REUTERS
20 дни след появата си на бял свят британската принцеса Шарлот най-накрая ще се запознае с чичо си Хари. Принцът, който стана пети в линията за наследяване на короната на Великобритания след появата на Шарлот, се срещна с племенницата си едва сега заради обиколката, която трябваше да предприеме в Австралия и Нова Зеландия, съобщава сп. „Хело”.До последно преди да тръгне на да изпълнява кралските си задължения, Хари се надяваше, че бебето на Кейт Мидълтън и брат му Уилям ще се роди преди да тръгне. Това, обаче, не стана. Принцът замина за другия край на света като част от армията на Нейно величество, за да се срещне с войници, да участва в маорски боен ритуал и да разговаря със стотици хора. Той дори получи и доста нахално предложение за брак.

Междувременно принцесата се роди на 2 май. Чичо Хари получи нейна снимка и заяви, че тя е „абсолютно прекрасна”. По време на пътуването си той събра цял куп подаръци за Шарлот и батко й Джордж. Сред тях са детска книжка за Шарлот и кенгуру в цветовете на новозеландското знаме. Принцът получи и много ръчно изработени дарове за Шарлот и писмо от 9-годишна почитателка на кралското семейство. Той й обеща, че го запечсти в плик и ще го предаде лично на малката Шарлот.

Най-накрая в петък Хари е бил забелязан в имението Сандрингхам в Норфолк, където е бил представен на дъщеричката на Кейт и Уилям. Преди това той беше радушно посрещнат в Лондон от баба си – кралица Елизабет Втора.

Източник: http://www.blitz.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *