ВИЖТЕ защо АЗИС кълне всички наред!

Азис се разлюти жестоко заради появилите се снимки на малката Рая в медийното пространство. Певецът изригна в личния си профил във Фейсбук като буквално започна да сипе грозни клетви срещу журналистите, успели да заснемат дъщеричката му.

5 a

„Господ да ви вземе децата! Никога да не родите свои“, сипе огън и жупел Азис. И за да бъдат думите му приети на сериозно, добавя, че клетвите му винаги стигат хората, за които се отнасят. Яростта му е породена от кадрите, които изтекоха в медийното пространство на малката Рая, която певецът пази като очите си. Азис не желае фотоси на дъщеря му да стават публично достояние, тъй като се бои детето му да не бъде отвлечено.

5

Въпреки усилията му обаче папараци успяха да щракнат 7-годишното момиченце. От фотосите се вижда ясно, че дъщерята на Азис действително прилича на шведка, точно както я описва и баща й.

Детенцето е русо и със сини очи и определено изглежда, че ще се превърне в истинска красавица като порасне. Самият Азис я пази като очите си още от деня на раждането й и не допуска никакви камери до нея. Освен, че се бои от отвличане, певецът иска да предпази Рая и от прекаленото медийно внимание. Точно заради това първите кадри на Рая буквално изкараха Азис от кожата му от бяс.

Comments

  1. By Ne Ti

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *