Нищо не знаем! Към земята летят шест огромни астероида! Паника за края на септември!

Presentation1_50

 

Малко известен факт е, че огромен блуждаещ астероид наречен 2012 TT5 трябва, а премине на нищожните  5.1 милиона мили от земята точно на 24 септември!

Всичко това се случва, докато в света се вихри истинска истерия, че гигантски астероид с диаметър 2.5 мили ще удари Пуерто Рико!

Предречените дати за този апокалиптичен удар са между 20-ти септември и края на месеца. Наистина зловещо е, че таен код, разгадан в библията сочи точно тогава ще е „времето, през което всичко ще се промени“!

Според пророчеството на Кървавата луна, нашият край ще настъпи на 28 септември, тъй като тогава е последната от четири „кървави луни“ /лунни затъмнения с по шест пълнолуния между тях за период от 18 месеца/.

Почитаният в Пуерто Рико пророк Ефрейн Родригез написа предупреждение към НАСА, след като е получил послание от Господ:

Тялото ще влезе в атмосферата точно над град Аресибо, и ще удари в морето между островите Мона и Майагуес. След удара ще последва епохално земетресение с магнитуд 12 по скалата на Рихтер!

След масовата паника, НАСА пуснаха официално становище по случая, което на практика гласи, че за земята няма регистрирана опасност.

Това обаче се оказва не съвсем вярно, предава disclose.tv.

Има информация, че в момента към земята летят цели 6 огромни астероида, които би трябвало да се разминат от земята „на косъм“ в космически мащаб!

Какво значи „голям астероид“!?

Според учените, космическа скала с диаметър над 1 километър ще унищожи по-голямата част от живота на планетата.

По малък, с диаметър от 100 метра, може да изпепели цял континент, а такъв от 50 метра може да сравни със земята мегаполис като Лондон.

Колко са големи астероидите, които летят към нас?

По непотвърдена информация, тези , които би трябвало да прелетят покрай земята на 23, 27 и 28-ми септември са съответно 57, 39 и 31 метра в диаметър.

Най-големите скали ще прелетят покрай земята на 22-ри септември, единия е 190 метра, а другия цели 280!

И точно след два дена ще прелети още едно 260 метрово чудовище -2012 TT5, който се смята и за космическо тяло с „високи нива на непредвидимост“!

Астероидите би трябвало да преминат на милиони мили от земята, но колко сигурни са всъщност НАСА! Повечето трябва да профучат на разстояние от 15 милиона мили, но 260 метровия на 24-ти ще се размине едва на 5.1 милиона мили – наистина нищожно разстояние в космически мащаб!

 Истината е, че в траекторията на подобни небесни тела има висок процент на отклонение, а то може да се получи по необясними причини всеки един момент – което значи, че някоя от линиите на траекториите може изненадващо да мине през нашата планета.

И точно това се е случи съвсем скоро! През 2013, небесно тяло рязко промени траекторията си, вряза в атмосферата и експлодира над руския град Челябинск, ранявайки над 1500 души – масова разруха.

Според много теории на конспирациите, световният елит знае за предстоящ удар и се вземат сериозни мерки за тяхната лична безопасност.

Дали някой от тези шест астероида няма да се окаже фатален за човечеството, ще разберем съвсем скоро. /Bradva.BG

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипът на http://klukibg.net  ще Ви бъде благодарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *