Тази невероятна напитка стопява мазнините светкавично!

Тази невероятна напитка стопява мазнините светкавично!

Популярният американски лекар, Доктор Оз многократно доказа ползите от зеления чай, затова не е голяма изненада, че той избра зеления чай за основна съставка в рецептата си за бързо и ефикасно сваляне на тегло.
Доктор Оз твърди, че само една чаша зелен чай на ден осигурява отлични ползи за организма – той контролира нивата на кръвната захар, намалява риска от рак и инфаркт, подобрява настроението, повишава обмяната на веществата, засилва имунната система.
Съставки:
мента
1 портокал
5 пакетчета зелен чай
1 литър вода
Начин на приготвяне:

Във вряща вода се слагат 5 пакетчета зелен чай и се оставят в продължение на 5 минути. След това, докато чакате водата да се охлади, нарязвате портокала на парчета. В голям буркан слагате резените портокал и ментата заедно със зеления чай. Затваряте плътно буркана и го оставяте за една нощ, така че съставките да имат достатъчно време да се смесят. Още на следващия ден изпийте цялото количество чай. Най-добрият начин да направите това е, една чаша сутрин преди закуска, а останалото количество приемате преди лягане вечер. Доктор Оз гарантира, че бързо и трайно ще отслабнете с тази невероятна напитка.

 

Източник: lifebg.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *