Травеститът Магита хвърли бомба : Правила съм секс с мъж от „ВИП брадър”!

http://klukibg.net/wp-content/uploads/2015/10/20151009.lmhuvxrqyo.jpg

Магита е травестит или ши-мейл, както се наричат предтранссексуалните, на 28 години, от град Ямбол. Истинското й/му име е Магдален Димитров. В по-бурните си години той/тя е работил/а в много еротични заведения, като танцьор/ка в шоу-програми, сервитьорка и барманка. Сега твърди, че се препитава най-вече като фризьорка и така изкарва насъщния си. Също така е администратор на няколко сайта, един от които е за „ескорт”-услуги или секс-обяви за всички категории като трансшимейл, гей, жиголо, компаньонки и т. н. Миналата седмица Магита хвърли бомбата, като написа във Фейсбук-профила си, че е правила секс с един от мъжете от настоящия сезон на „ВИП брадър”, както и че един от участниците в същия сезон фигурира в сайта й за сексуслуги като жиголо за всякакви нужди и за всички полове. Мръсните тайни на „ВИП брадър” Магита разкрива само и единствено пред репортер на „ШОУ”:– Магита, наскоро изтри един пост в твоя Фейсбук, в който беше написала, цитирам по памет: „Кристиян излъга с кого е спал, Пламен Богданов – също, явно само аз съм спала с участник от „ВИП брадър”… Значи твърдиш, че си „спала”, или по-точно правила секс, с участник от сегашния „ВИП брадър”?
– Да, то това не е хвалба – както знаеш от старо наше интервю, бях ти споменала, че преди години, когато правех шоу-програми, имах бурен живот с доста „известни хора“, но никога не бих споделила кои са те.

– Защо не изплюеш камъчето, още повече че вече разбуни духовете, кажи името му, де?!
– Не мога да споделя име, защото това, както казах, не е хвалба, а нещо нормално поне за мен. А поста си от Фейсбук го изтрих поради тази причина – че много хора ме питаха за името, чак ми звъняха и ме каниха в предавания да разбулим името на участника. Разбира се, отказах такава слава на чужд гръб, където е градено с години име…. Беше просто един флирт, това е…. Няма да съм последната или първата, която е спала с известни хора.

Та те нямат нужди ли?!

Имат, и то дори и да е с личност като мен! Много известни поддържат такива връзки с транссексуални, за които не се говори, но вече сме 21-ви век и всичко е нормално.

– Известен журналист ти е предлагал пари, за да разкриеш публично името на мъжа, с когото си била…
– Да, вярно е, сумата беше 1000 лева, но не искам да споменавам имена или името на медията. Аз не приех, разбира се. Както казах, това не е хвалба, с която да се гордея. Постът ми във „Фейсбук” стана доста известен от повечето ни известни имена, заляха ме с лични съобщения, както и звънене по телефона. Явно е доста интересна тема това, макар че мен не ме впечатлява.

– Нека малко да поиграем на рулетка – първото име, което ми хрумна, е Джорджано, ама той май е от „твоята категория” и не ти е достатъчно мъжествен?
– Да се смея ли, да плача ли – „кОпон” Джорджи просто не е в моята категория! А и да е така, да се изразя образно, с „колеги” не спя. Иначе е готин пич и ми харесва неговото държание вътре, но да бъде открит, няма нищо срамно да е „мека китка”…

– Давам ти още четири жокера, за да стесним малко кръга – потвърди дали в едно от имената има съвпадение: Люси Иларионов, Джино, Пламен Богданов и… Иво Танев?
– Ееее, опасна си, хи-хи-хи! Айде, ще издам – да, има го името в списъка ти, оттук нататък всеки да мисли кой е, но аз няма да го издам.

– Преди време имахте някакъв конфликт чрез социалната мрежа с Иво Танев. За мен той е мъжкар и пич – какво делихте с него?

– Какво да ти кажа – имахме лек спор за едно негово изказване спрямо „левия бряг”, за което той после се извини. И – да – мъжкар е, от малка съм го харесвала като водещ и характер и продължавам да го харесвам въпреки спора ни, който вече е в миналото.

– Нали имаш сайт за предлагане на сексуслуги за „ескорт”, в който фигурира и нароченият за любовник на Преслава Пламен Богданов…?
– Донякъде е вярно и сега ще ти отговоря защо е донякъде, защото вече не фигурира. Явно си е изтрил профила преди влизането в Къщата или още преди това може би, но – да – имаше обява за сексуслуги на дами и господа и семейства. В моя сайт има много мъже, които са жигола срещу пари, но който го може, го може.

– Само услугата „ескорт” ли предлагате, смесен ли е сайтът – гей и хетеро?
– В сайта ми има всички категории за трансшимейл, гей, жиголо, компаньонки и т. н. Но сайтът си е само за „ескорт” обяви. Там се пускат обяви с телефони и снимки за дами или транс, а защо не и за мъже „на повикване”… Няма срамна работа, щом не крадат или убиват. Кой как си изкарва хляба, вече не е толкова интересна тема. И да си говорим истината

от такива услуги хората си вадят добри пари


– През теб ли минава мениджмънтът на всеки „ескорт”, или на тях лично се обаждат чрез посочени телефони в профила? Обясни схемата на наемане на такъв род услуги.

– През мен минават обявите за одобрение, а самите потребители си слагат снимки, текст и телефон за връзка с тях. Не че пак не звънят на мен, за да препоръчвам доста хора, защото знаят, че сайтът е мой и се допитват до мен за всички обяви и хора. Разбира се, аз им препоръчвам, което си заслужава.

– И какви услуги е предлагал Пламен от „ВИП брадър” там – само хетеро или и гей услуги?
– Ох, помня го добре, защото е с добър външен вид, но не е моят тип /смее се/. Неговата обява беше в графа „жиголо“ и доколкото си спомням, услугите му бяха за дами, господа и семейства за град София. Но профилът му е изтрит от доста време, не мога да твърдя дали е преди влизането в Къщата, но помня, че май месец със сигурност беше актуална обявата му, защото ми звъняха за него да ме питат и казах, че нямам никакви наблюдения там.

– Има ли и други известни имена, които предлагат подобни сексуслуги чрез твоя сайт и също имат лични профили?
– Не, няма други. Доколкото знам,

за известните дами – „компаньонки“ има отделен сайт

– А известни имена, които ползват сайта ти, или пазиш клиентите си в тайна, за да не се уплашат и избягат?
– И те имат нужда от нещо чуждоооо /смее се/ – „не може само боб, малко и леща“… Опасна си – пак за имена ме питаш, няма как да ти кажа, няма да е коректно от моя страна.

– Коя е най-перверзната услуга, която предлага твоят сайт, или това е индивидуално и всеки го прави, без публично да е огласено?

– За най-перверзна – няма как да знам кой какво предлага на личен разговор. Най-перверзните, който са обявени публично, е садо-мазо, от което доста хора се възползват и е доста актуално като услуга. Дори са канени компаньонки от сайта в Германия за суми от 5000 евро чист хонорар за услугата само за вечер, като им поемат пътни и допълнителни разноски

– А ако попаднете на някой перверзник и извратеняк, убиец дори, как ще се предпазите от него?!
– „Ескортите” никак не са глупави и знаят какво да правят и с кого. Такива случки, доколкото знам аз, са нямали хора в сайта ми. Сега дори съм създала тайна група, в която всички си комуникират – кой номер само звъни и разпитва, кой обещава да идва, а не идва и т. н. Там всяка една дама си помага с останалите участници от групата. В нея се допускат само „ескорт”-дами и транс.

– Имало ли е такова неприемливо предложение към някого, който фигурира в твоя сайт, че сте отказали, дори и на много висока цена?
– 100 процента е имало такива предложения, но аз няма как да знам за тях, ако някой не ми сподели. Сещам се за един случай – фризьор, който предлага хиляди, за да те… подстриже! Имало е дами, който са приемали, но там говорим за 10 000 дори и за 20 000 лева. Имаше една дама от Варна, която е приела да я подстриже нула номер, но със сигурност знам, че доста от дамите и транссексуалните са го отрязали. На една е предлагал 30 000 лева, но тя е с много красива и дълга коса, за която няма да се прежали, даже тя самата ми го потвърди.

– От всички мъже, с които си спала досега, кой е най-голямата ти гордост или достижение и защо?
– Защо трябва да ми е гордост – мъж като мъж или секс като секс, независимо с кого го правиш, дали е известен или не.

Източник: http://www.blitz.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на klukibg.net ще Ви бъде благодарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *