Нова мисия разбуни духовете в Къщата! Лъсна най-големият интригант и истината за стратегията на Кристина

Нова мисия разбуни духовете в Къщата! Лъсна най-големият интригант и истината за стратегията на Кристина

С наближаването на края на „ВИП Брадър” стратегиите в Къщата стават все по-ожесточени. Не всички обаче разчитат на остър език. Една от тях е Кристина Димитрова. Тя разкри своята стратегия пред Ернестина.

„Иска ми се да съм пряма, но ние всички сме колеги. Аз след 3 месеца съм в Щатите при Кичка. Не мога. Ние много често сме на сборни концерти. Ако почнем да се джавкаме, после как ще се гледаме, разсъждаваше блондинката.

Димитрова обаче явно бе забравила правилата на шоуто, защото директно започна да обсъжда номинациите. „Ако трябва да бъда честна трябваше да номинирам и Ритон”, посочи тя.

Поведението на певицата, или по-скоро липсата на конфликти от нейна страна не остана незабелязана. Здравко и Катя заподозряха стратегията ѝ. „Тя няма конфликти с никой. Такива хора са най-опасни. Най- хлъзгави”, коментираше Здравко.

В крайна сметка в очите на хората обаче Кристина Димитрова остава незабелязана. Според новата мисия на Съквартирантите, те трябваше да познаят зрителския вот в организираната  онлайн анкета, в която феновете на предаването имаха възможност да дадат мнението си за всеки един от съквартирантите.

Така се оказа, че най-секси бе класирана Светлана с 47% от зрителския вот.  Най-голям интригант зрителите поставиха с 29% Люси, а Кичка бе само 2 пункта след него.

Този, който се прави на жертва в очите на хората бе Кичка Бодурова с 55%, по-малко от 1% от зрителите гласуваха за Ернестина и Кристина.

Най-успял съквартирант в Къщата са дует Ритон с 34%, след тях се нареди Кичка с 32%. Най-голяма звезда също се оказаха дует „Ритон”, след тях бе поставена Кичка, а на последно място бе Гъмов.

В последната категория – най-достоен да спечели, хората дадоха своя вот за Гъмов, а след него – Ернестина и Кичка.

В крайна сметка мнението на съквартирантите съвпадна с вота на зрителите и мисията им бе успешна.

Източник: pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *