Идва „Биг брадър ол старс“

http://klukibg.net/wp-content/uploads/2015/11/20151103.xkyrurwklv.jpg

Остават две седмици до големия финал на „ВИП брадър“ по Нова и звездите стягат редиците си за най-тежката битка. Всяка реплика и действие се подлага на дълбок анализ от съквартирантите, а претендентите за титлата „любима звезда“ на България са опънали нервите си до краен предел. За Иво Танев, който деспотично се вихри в кухнята за имидж, което дразни останалите в Къщата, излезе нов лаф – „че е загорил look-а“. Вече започнаха и залаганията кои ще се съберат под покрива на Къщата на 15 ноември, когато стартира „Биг брадър ол старс“. Предположенията обаче не са много вдъхновяващи, защото вече сме гледали тези хора в някои от форматите на шоуто. Сред вероятните участници са Соня Колтуклиева, Ваня Червенкова, Йоана Захариева, Мариана Попова…

Преговори се водят с Евгени Минчев, плеймейтките Елена Кучкова и Златка Райкова, както и Людмила Захажаева, майката на тв водещата Албена Вулева.

Източник: http://www.blitz.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на klukibg.net ще Ви бъде благодарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *