Еднокрак „терорист“ се накърка и заплаши с бомба РПУ

http://klukibg.net/wp-content/uploads/2015/11/20151116.mtgpiyggrs.jpg

Най- упоритият пловдивски „терорист“ отново е зад решетките. След като преди две години 56-годишният Спас Кънчев заплаши да взриви общината и Джумая джамия, преди два дни той е заявил, че ще постави бомба във Второ районно в Пловдив, предава Трафикнюз. Час по-късно пишман атентаторът е задържан и откаран с инвалидния си стол в ареста. Той е бил доста пиян и буйствал неудържимо. През 2013 година Кънчев бе арестуван, след серия телефонни заплахи срещу държавни институции. „Ало, заложих бомби на кмета и в Джумая джамия. Моля, донесете ми патерица“ заявил той на тел. 112. След това заявил , че иска да го приберат на топло в ареста, като дал точното си местонахождение на диспечерката и заръчал да му донесат патерица, че нещо го бил закъсал с единия крак.

Ченгета намерили стария си познайник и го заварили тежко пиян на мястото, което той посочил. Фалшивите бомбени заплахи са начина, по който Кънчев прекарва известно време на топло и сухо място, с осигурена храна.

Бездомникът Кънчев е лежал в затвора за убийството на баща си. Това се е случила през 1994 година след битов скандал. Останал е инвалид след прекаран детски паралич. Единият му крак е увреден и не може да го използва.

Последният път Кънчев бе осъден на четири месеца лишаване от свобода. Сега той отново ще застане пред съда.

Източник: http://www.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *