Скандал! Уволниха директорка на гимназия, правила секс с пазача и родител (снимка)

Директорка на гимназия в Ню Йорк е обвинена в това, че е спала с пазач, заместник-директор и родител на ученик по време на учебните занятия и е качвала снимки от въпросните срещи на служебните компютри.
35-годишната Ани Шмутц Сейфула бе ескортирана в четвъртък от техническата и художествена гимназия „Робърт Вагнер“ в Лонд Айлънд.

SAMSUNG DIGIMAX A503

Разследващите детективи са конфискували компютри и друга електроника от офиса и дома на директорката, които, по информация на „Ню Йорк Пост“, съдържат нейни снимки, на които тя е само по бельо и прави секс, включително и тройка.
Според изданието, лудориите на Сейфула са разкрити след романс с бащата на ученик, приключил зле, след като изоставеният любовник предал на властите три служебни лаптопа, с които той се сдобил, докато живеел с директорката.
Неназованият баща също е предоставил на следователите видео- и аудиозаписи, на които Сейфула признава, че е правила орален секс на училищен охранител в училището. Тя също признава за секс със заместник-директор в склад за книги по време на учебните часове, дошъл на посещение от друго училище. „Не знам какво съм мислила. Не знам защо съм си мислела, че това е нормално“, казва тя на разгневения баща на аудиозаписа, след като той я обвинява в изневяра.
Бащата също твърди, че Сейфула е имала редица рандевута със „стар любовник“ на „тайно място“ в училището. По думите на бащата, той се е решил да разкрие всичко, защото директорката и майка на едно дете го е превърнала в глупак.
Връзките между колеги и колеги с родители не за против политиката на учебното заведение, но практикуването на секс на територията на училището и качването на секс изображения на училищна техника се смята за провинение.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНАТА СНИМКА ТУК!!!!

Comments

 1. By Петър Гаров

  Отговор

 2. By Петър Гаров

  Отговор

 3. Отговор

 4. Отговор

 5. Отговор

 6. Отговор

 7. Отговор

 8. By Sonya Ratayska

  Отговор

 9. By Turgay Nasufov

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *