Чутовни скандали разтърсиха „Биг брадър ол старс“! Съквартирантите изригнаха срещу Борислав, Червенкова и Колтуклиева!

ЕКСКЛУЗИВНО в ПИК! Чутовни скандали разтърсиха "Биг брадър ол старс"! Съквартирантите изригнаха срещу Борислав, Червенкова и Колтуклиева!

В този сезон на „Биг брадър ол старс“ отношенията между Съквартирантите са повече от динамични. Само едни номинации, които те имаха правото да гледат, разместиха до такава степен пластовете в Къщата, че от общ враг, Евгени се превърна в човека, който всички подкрепят, а Борислав зае мястото на негативния герой.

 

 

Тази вечер ще видим негативното отношение на почти всички риалити звезди към мачото Боби. Повечето от тях са убедени, че нещата, които е споделил на Джаферович за Евгени са повече от непристойни и поставят под въпрос собственото му достойнство. Докато Лорд Минчев отказва да разговаря с него, Ваня Червенкова ще го нападне с целия си арсенал от силни аргументи. Дори единствените поддръжници на Борислав – Соня и Джаферович, ще поговорят с него и ще го посъветват да се извини на Минчев. Евгени ще настоява да чуе извинението и дори ще заплаши Боби, че в противен случай ще разкаже цялата истина за отношенията им. Дали Борислав ще пребори егото си и ще се признае ли за виновен, ще разберем тази вечер.

 

 

Другата битка в Къщата – тази между Соня и Ваня Червенкова също ще се задълбочи. Огнената Ваня е дълбоко наранена от думите, които чу по свой адрес от устата на Соня. Сървайвърът Джаферович също ще потърси извинение от журналистката, а тя ще се опита да обоснове номинациите си като стратегически, заради основния ѝ конкурент според нея – Ваня.

 

 

В дейли епизода тази вечер ще видим и финала на мисия „Мравуняк”. Мравките ще трябва да съберат разделно боклукът, който туристите са оставили в двора. За целта на главите им са инсталирани специални кофи, а само тяхната бързина и ловкост ще могат да им донесат охолен живот през следващата седмица или да ги обрекат за пореден път на глад.

Източник: http://pik.bg

Ако статията Ви е информирала или просто ви е допаднала, моля СПОДЕЛЕТЕ я с приятелите си. Екипа на klukibg.net ще Ви бъде благодарен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *