Старата любов ръжда не хваща! Венелин Петков и Гена Трайкова отново заедно! Крият се като ученици!

Старата любов ръжда не хваща! Венелин Петков и Гена Трайкова отново заедно! Крият се като ученици!

Шефовете на новините на Би Ти Ви – Гена Трайкова и Венелин Петков, са възродили връзката си след дългогодишна пауза, но предпочитат засега да не го раздухват.

Повторното пламване на искрата между двамата обаче е очевидно за всичките им колеги в телевизията. Старата им любов не е хванала ръжда и е надделяла над заканите им да не смесват повече личните с професионалните си взаимоотношения.

Двойката се е събрала отново преди около месец. Гена и Венелин обаче играят не особено успешен театър пред подчинените си, мислейки, че ги заблуждават, че са „само колеги”.

„Откакто пак е с Венелин, Гена направо сияе. Усмивката й се върна на лицето, омекоти се“, разказват колегите им в Би Ти Ви.

Тя често се усмихвала без видима причина и била необичайно мила с репортерите. Именно това навело всички в нюзрума на мисълта, че отново е влюбена.

Венелин не си е променил поведението толкова рязко, но определено му личало, че е щастлив. В нюзрума на Би Ти Ви вече текат залагания докога Трайкова и Петков ще се правят на ощипани. Никой обаче не смее да повдигне темата, за да не си навлече гнева на шефовете.

Двамата влюбени най-вероятно до последно ще отричат, за да не разрушат имиджа си на железни професионалисти, както направиха и първи път, когато се гаджосаха. „Тогава минаха месеци, без никой да заподозре, че са заедно. Една вечер просто започнаха да се целуват и втрещиха всички“, спомнят си техни колеги.

„Дано този път всичко между тях да е наред, да се оженят и да имат дете“, пожелават им репортерите. Ако се задържат отново заедно, нищо чудно и това да стане. Двамата вече не са на по 20 години и все по-често се замислят за наследници, особено Гена.

Трайкова премина през кратка афера с младия си колега Иван Георгиев, след която той стана водещ на новините. Даденият му ефир обаче еманципира репортера и той избяга от постелята на началничката си. През годините палавницата Гена е била гадже и на сина на Валерия Велева, както и на Лъчо от „Хиподил“.

Венелин също не е останал длъжен на Гена през времето, когато не бяха заедно. Първо завъртя главата на красивата юристка Милена, а след това за кратко мачкаше чаршафите с бившата миска и настояща репортерка в Би Ти Ви Полина Гергушева.

Източник: pik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *