Николета любовница на Роналдо? Тв водещата в Мадрид на любовно рандеву с футболиста

Николета любовница на Роналдо? Тв водещата в Мадрид на любовно рандеву с футболиста

Николета Лозанова е на любовно рандеву в Мадрид с любимия си футболист Кристиано Роналдо.

Този слух плъзна, след като тв водещата се похвали, че е в испанската столица, а едва преди няколко дни се препичаше в Дубай, видя HotArena.

 

Нещо повече – според в. „Всеки ден“ НиЛо всеки уикенд лети до Мадрид, за да се вижда с Роналдо.

 

Още миналия март Николета се похвали в социалната мрежа, че се е запознала с Кристиано повече от лично. Не минало дълго време и те започнали да си контактуват, поддържайки тайни отношения. Изведнъж обаче Лозанова се превърна в специален гост на трибуните, когато Роналдо тича подир топката на терена и след всеки мач изненадващо двамата отсядаха в един и същи хотел.

 

Че Николета е успяла да вкара в леглото си Кристиано стана ясно преди 2 месеца, след като бившата на Божинов се похвалила в тесен кръг, че е в афера с един от най-желаните мъже на планетата.

 

Очевидно ритнитопковецът си е паднал по нашенката и дава мило и драго, за да я вижда все по-често. Кристиано лично изпращал самолетни билети на Николета по линията София – Мадрид, като местата винаги били в бизнескласа. На летището в испанската столица Лозанова била посрещана от очакваща я лимузина, която директно я водела към футболната й тръпка.

 

Тя е настанявана в най-луксозния 5-звезден хотел на града.

 

Миналия петък Лозанова отново литна за Мадрид, не пропускайки да се похвали в социалната мрежа, че е щастлива от мъжа до нея, който й изпраща самолетен билет с покана за вечеря. В събота сутринта пък, очевидно задоволена от изминалата нощ, Ни Ло написа романтичен статус, че е влюбена, но не уточнявайки в кого. Според запознати тя визира именно Роналдо. 

 

 

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *