Стела от „София ден и нощ“ е неузнаваема извън сериала! (Защо я загрозяват?)

Стела от „София ден и нощ“ е по-скоро негативен образ, но красавицата зад него ще ви остави без думи!

Както всяка история има своите положителни и отрицателни герои, така и Стела от „София ден и нощ“ успя да се превърне в черната овца на риалити сериала. По-малката сестра на Дани пристига от Лом и се нанася в квартирата, която той вече не обитава. Тя бяга от скуката на малкия град и търси изкушенията на столицата, но не може да избяга от тъмното си минало, свързано с наркотици и доста разкрепостен живот. Негативният ѝ образ се надгражда постоянно, а следната ѝ изцепка бе да легне с Марио в стаята на приятелката му Теди.

Освен по отношение на характера, Стела трупа негативи и спрямо външния си вид. Голяма част от феновете на сериала я определят като най-отблъскващата, но това е просто трик, стратегия на сценаристите за засилване на образа ѝ. В действителност блондинката е истинска красавица!

Зад образа на Стела от „София ден и нощ“ се крие Михаела Василева от София. Тя е само на 19 години и е коренна противоположност на своята героиня. Миша, както я наричат нейните близки, е студентка в Софийския университет от есента и има сериозен приятел. Освен това визията ѝ е доста по-привлекателна от тази на Стела. Няма ги тъмните кръгове под очите, няма го умореното излъчване и изпито лице, няма ги кофти веждите. Михаела просто сияе!

Василева се подвизава и като модел, а в ежедневието залага на лек грим, с който подчертава най-вече прекрасните си сини очи. Голяма част от негативните коментари бяха и по повод прекалената слабост на Стела, която редица заподозряха в анорексия. Истината е, че Михаела просто тренира усилено и се храни здравословно. Е, разбира се, не пропуска и купоните, пише hotarena.net.

Stela serial

Стела и компания

Stela i Dani

Брат и сестра

Стела и Марио

Стела и Марио

Стела от „София ден и нощ“ е може да не е любимка на почитателите на сериала, но трябва да поздравим Михаела Василева за прекрасното ѝ превъплащение, с което успя да предизвика такова вълнение в зрителите.

Фатален чар

Фатален чар

Като Барби

Като Барби

А е само на 19

А е само на 19

Резултатите от тренировките

Резултатите от тренировките

Млада и дива

Млада и дива

Усмивката е силно оръжие

Усмивката е силно оръжие

Ослепителна

Ослепителна

Този поглед

Този поглед

Източник: kliuki.ws

Comments

  1. Отговор

  2. Отговор

  3. Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *