Засекретиха делото на Кървавата Иванка

Засекретиха делото на Кървавата Иванка

Засекретиха делото за Кървавата Иванка. Сега Апелативният съд в Пловдив гледа мярката на Иванка Ройдова, която обжалва мярката си за неотклонение „постоянен арест”. Както е известно, Иванка е обвинена в подготовката на убийство на общо 6 лица. Не се признава за виновна и казва, че всичко, изнесено до момента от полиция и прокуратура, е постановка и става въпрос за пари.

Съдът днес разглежда секретно СРС като доказателство и по тази причина заседанието стана закрито.

Както БЛИЦ вече писа, имало е реална опасност Иванка Ройдова да се свърже и с друг килър, този път реален, и на него да поръча екзекуцията на брат си Стойчо Ройдов и на петимата членове на фамилията му. За това полицаите от София и Пловдив не са изчакали определената за убийството дата на Гергьовден, а са бързали и провели акцията и ареста на Иванка предварително.

До момента Иванка е дала 3000 лева за подготовка на убийствата на внедрения таен агент от полицията, който първо се представил за адвокат, а после за професионален килър. Ройдова обещала на мнимия килър 10% от чаканото от нея наследство, което било в размер на над 4,5 милиона долара.

Както БЛИЦ съобщи, преди седмица прокуратура и полиция в Пловдив оповестиха, че Иванка Ройдова поръчала да отвлекат 70-годишния й брат Стойчо, да го принудят да подпише предварително изготвен договор, който тя е предала на тайния агент, мислейки го за килър. Братът трябвало да подпише този договор, чрез който прехвърлял цялото си наследство на нея. След това планът бил да го инжектират с прекомерна доза инсулин, тъй като Стойчо бил диабетик и така да се имитира нещастен случай.

Масовата екзекуция на синът на Стойчо-Георги, на дъщерята Гергана, на съпругът й и на двете им деца, Иванка искала да се извърши на Гергьовден, когато семейството се събира да празнува именни дни.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
 

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *