Деян Топалски: Имам красавица за гадже, не съм с Моника Валериева!

Деян Топалски: Имам красавица за гадже, не съм с Моника Валериева!

ММА боецът Деян Топалски се похвали, че има ново гадже, но дамата на сърцето му не е Моника Валериева.  Спортистът, който бе и звезда  във „ВИП Брадър” миналата есен, сподели, че се радва на нова любов, научи HotArena.

Тя обаче не иска да афишира връзката си с него публично, поради което и двамата стоят настрани от медиите. „Не се крием,  но тя не е свикнала с пресата като мен”, заяви спортистът. В момента той управлява и БГ филиал на международна фирма за охранителна дейност, като се радва на успехи не само в личен, но и в професионален план.

Що се отнася до закачките между него и Моника Валериева, Деян Топалски категорично отрича да има отношения с бившата си съквартирантка. Всички видяха, че моделката доста дръзко флиртуваше с него по време на  концерта, пише България днес. 

Но той не проявява интерес към нея. 

„На приятелката ми й стана неприятно да прочете тези неща, защото все пак и тя присъствваше наблизо. С Моника сме само добри познати, както и с всички останали от Къщата, които бяха поканени от „Ритон” , добави плевенчанинът, който в момента се готви за голяма гала вечер на смесените бойни изкуства във Варна, която ще се проведе на 29 април.

Там негов съперник ще бъде Владислав Кънчев, който има репутация на човек, който често нокаутира съперниците си.

„Тежък съперник е, но съм оптимист, че ще победя”, добавя Топалски, който е в трескава подготовка за предстоящото събитие.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *