Ексклузивно и само в БЛИЦ: Дъщерята на Голямата пита е шофьорката от бруталната катастрофа край Завет! (СНИМКИ)

Ексклузивно и само в БЛИЦ: Дъщерята на Голямата пита е шофьорката от бруталната катастрофа край Завет! (СНИМКИ)

18-годишната Дерия Мехмед Дилек и нейните приятелки и връстнички Емине и Хюнер, са трите момичета, които по чудо са се отървали невредими след бруталната катастрофа край Завет, научи ексклузивно БЛИЦ.Зад волана на злополучния „Нисан Примера“ стояла Дерия, до шофьорското място – Емина, а отзад била Хюнер. Близки на момичетата разкриха пред БЛИЦ, че кола засякла пътя им на връщане от близкото село Сушево.
 
„Ходили да оставят едно момиче в Сушево, след което се връщали, защото бързали за час – още са ученички. Дерия опитала да избегне удара и от там изгубила управлението над автомобила, след което се забили в дървото. От нисана кола повече не става, ама хубаво, че на трите момичета нищо им няма. Само се се уплашили“, коментираха пред наш репортер хора от Завет. И добавиха, че Дерия е дъщеря на Мехмед, по-известен в градчето като Голямата пита.
 
Както вече БЛИЦ писа, три 18-годишни момичета катастрофираха с автомобил по пътя Сушево – Завет. Пътно-транспортното произшествие станало около 11.30 часа на 19 октомври. Лекият автомобил „Нисан Примера”, управляван от 18-годишната Д.Д. от Завет, на прав участък се завъртял и се ударил със задната част в крайпътно дърво.
 

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *