Възмутена зрителка избухна: Жана Бергендорф си пафкаше тревичка във ВИП Брадър, слепи ли сте!?

Възмутена зрителка избухна: Жана Бергендорф си пафкаше тревичка във ВИП Брадър, слепи ли сте!?

Будна гражданка остана повече от възмутена от това какво се излъчва във ВИП Брадър. Девойката публикува пост в социалната мрежа, с който изразява възмущението си от това как е възможно в национален ефир, и то в праймтайма, да се демонстрира употребата на наркотични вещества. Вероятно за никого не е изненада, че става въпрос за Жана Бергендорф, която изпадна в абстиненция по време на престоя си в Къщата.Докато Жана се жалваше как кокаинът е съсипал тялото й, но когато е във ВИП Брадър, не мисли за дрога, всъщност истината е малко по-различна. Явно за да притъпят поне малко глада за наркотични вещества на певицата, от предаването са й позволили да си изпафка някоя и друга цигарка марихуана, пише HotArena.

Зрителката, която споделя, че за първи и последен път се е излъгала да гледа ВИП риалитито, обръща внимание на разликата в цигарите, които Бергендорф пуши в два поредни кадъра.

На първия тя си дърпа от най-обикновена цигара, а на втория в ръцете й се вижда свит ръчно папирос, в който май няма тютюн, а марихуана. Ако това в действтелност е така, то тогава Големия брат нарушава родните закони и уж показва една лекуваща се наркоманка, а същевременно лансира употребата на наркотици!

Източник: blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *