Преслава и Слави Трифонов с тайна сватба?! (Вижте как се издадоха – ФОТО+ВИДЕО)

Не, Натали Трифонова, а Преслава е жената в сърцето на Слави Трифонов.

Докато Преслава е свързвана с куп мъже, но с никого от тях не е демонстрирала близост, един жест проговори много повече от куп писания. На грандиозния концерт на Слави и „Ку-Ку Бенд“ в събота фолк певицата бе специален гост. Тя се качи на сцената, за да изпълни с Трифонов песента „Назад, назад, моме, Калино“, а реакцията на публиката бе изненадваща.

Когато Преслава се появи пред многохилядната публика, тя започна да скандира „Горчиво“. Това обаче ни най малко не смути изпълнителите и дори накара Слави да я хване за ръката и да я поведе по-напред към зрителите. Тя пък го дари с широка и многозначителна усмивка. Е, на целувка така и не станахме свидетели, но отношението му двамата озадачи мнозина.

Някои се зачуди, и с право, защо именно Преслава бе избрана за гост-изпълнител, след като със Слави никога не са демонстрирали такова близко приятелство, каквото той е показвал с Камелия и Софи Маринова, например. Тя многократно е била гост в „Шоуто на Слави“, но само до там. Дали обаче отношенията им се изчерпват само в сферата на професионалните ангажименти?

След като публиката на бърза ръка сватоса Дългия с Преслава, а те дори не я удостоиха с някакво обяснение или отрицание, изникнаха много въпроси. Както знаем, певицата от доста време вече е самотна и търси своя принц на бял кон. Тя достатъчно се наигра с млади богаташи, които я използваха и захвърлиха, а покрай много си колежки, които се омъжиха и родиха, започна да се замисли, че и на нея й е време, пише bgdnes.bg.

Преслава и Слави опасно близки

Преслава и Слави опасно близки

Вечният ерген от скоро се свързва с изкусителната синоптична Натали Трифонова, но тази мълва така и не получи своето потвърждение. Това подбужда съмнението дали покрай подготовката за концерта и множеството репетиции между Слави и Преслава не е пламнала една неподозирана искра, която да прерасне в нещо неочаквано, но голямо и истинско?

Шоуменът не веднъж се е прехласвал по красотата на певицата

Шоуменът не веднъж се е прехласвал по красотата на певицата

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *