Вижте колко струва наследницата на Владимир Путин

Вероятно Дмитрий трепери всеки път, когато танцува с нея

Новината за наследницата на Владимир Путин – Екатерина Путина е оценена на баснословна сума.

Руските медии публикуваха информация, че дъщерята на Владимир Путин – Екатерина струва два милиарда долара. Със сигурност партньорът й Дмитрий Алексеев трепери всеки път, когато танцува с нея.
Може би няма да сгрешим, ако кажем, че Алексеев работи една от най-рисковите работи в световен мащаб.

Всеки път, когато я подхвърля във въздуха вероятно се моли на всички светии да успее да я улови в ръцете си, че ако стане някакъв гаф с нея, то със сигурност с него е свършено.

Владимир Путин

Вероятно Дмитрий трепери всеки път, когато танцува с нея

За онези от вас, които не знаят уточняваме, че Дмитрий е партньор на Екатерина Тихоновна в танците – дамата, за която се смята, че е дъщеря на Владимир Путин, който е един от най-големите политици в наше време.

Очевидно Екатерина нарочно е избрала да използва фамилията на майка си по бащина линия, а не тази на руския държавен глава. Двамата с партньора й Дмитрий се състезават по целия свят в акробатични рокендрол танци.
Към това трябва да добавим, че наследницата на Владимир Путин управлява и един от най-богатите клонове на РАН, което означава, че годишно през ръцете й минават десетки милиарди.

Според неофициална информация Екатерина Тихоновна има в собствената си банкова сметка около 2 млрд. долара.
Руският държавен глава пази пълна дискретност по въпроса дали Екатерина Тихоновна е негова дъщеря под предлог да бъде проявено уважение към личния му и семеен живот.

През тази година танцовата двойка участва и в състезание в Загреб.
Преди време медиите в Русия писаха, че Екатерина Тихоновна тайно се е омъжила за Кирил Шамалов, който е наследник на стар приятел на руския държавен глава, пише zajenata.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *