Приятелката на Христо Живков му го върна тъпкано

Приятелката на Христо Живков му го върна тъпкано 5 (100%) 1 vote

Актьорът ще се съсипе, след като разбере

По всичко личи, че приятелката на Христо Живков следва принципа, че отмъщението се сервира студено.

Тя не само му отмъсти за изцепката с Емануела в къщата на ВИП Брадър, а му го върна тъпкано.
При всички положения, след като научи какво се е случило навън след неговата изцепка, Христо Живков ще трябва да изтърпи огромно унижение.

Той вече доста време си пати от пиянските изпълнения с Емануела, но след като припадна в тоалетната и стана за смях пред цяла България, сега очевидно следва най-тежкия момент от тази срамна история.
Гаджето на Христо Живков – Ружа е решила, че ще му отмъсти по възможно най-жестокия начин, за който се е сетила.

Христо Живков

Актьорът ще се съсипе, след като разбере

Не, не го е напуснала, ако това е първото, което сте си помислили. Ружа е преценила, че единствения начин да накара Христо Живков да разбере как се е почувствала тя след тази изцепка, е като му върне „жеста” и също му изневери.
При все, че след случката Христо категорично отричаше да се е стигнало до там, Ружа незнайно защо е по-склонна да вярва на сластните охкания и пъшкания на Емануела, отколкото на думите му.

За себе си тя е убедена, че се е стигнало до изневяра и е категорична, че нищо не е в състояние да го оправдае, дори и факта, че се натряска до козирката.
Всъщност именно ревността на Ружа бе в основата на категоричния отказ на Христо Живков да играе с Емануела в сериала на Биг Брадър.
Този отказ доведе не само до множество скандали, а лиши съквартирантите от редица неща. Те дори останаха без топла вода.

Въпреки цялата мизерия, която цареше в къщата, актьорът бе непреклонен. В крайна сметка обаче той не издържа и под претекст, че е било под влиянието на алкохола се отдаде на страстта си към чалга дивата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *