Бомба: Виж с коя красавица заживя на квартира Сашо Диков! (истината ще ви втрещи – снимки)

Гласувайте за статията

Сашо Диков е вече на 64 години, но жените още се увъртат около него!

Устатият журналист Сашо Диков, който успя да вбеси колегите си и самия Бойко Борисов с неудобни въпроси и на двата изборни дни, в личния си живот се радва на засилено дамско внимание.

Макар да е вече на 64 години и визията му да няма нищо общо с онази на младини, бившият съпруг на Аня Пенчева явно още е като магнит за жените. При това в пъти по-млади и хубави от него.

Сашо Диков

Сашо Диков още е като магнит за жените, пък макар и на 64 години

Фотографи на столична медия спипаха бащата на Петя Дикова да се прибира заедно със засукана и дългокрака брюнетка в квартал „Витоша“. Двамата пристигнаха там с Пежото на журналиста като си гукаха сладко-сладко, а не след дълго се шмугнаха в непозната досега кооперация.

Видимо дамата бързаше да отвори вратата на входа си като вървеше първа, а Сашо Диков едва не се претрепа, протягайки се да й държи вратата като истински кавалер.

Двойката се шмугна в сградата и потъна в един от апартаментите, откъдето никой не излезе с часове. Източници разкриха, че Сашо Диков напоследък често е засичан със същата тази хубавица на мястото като очевидно това е новата му изгора.

Няма как да не го поздравим, тъй като въпросната дама е на видима възраст тридесет и няколко години. Сами виждате, че тя се радва на гъста дълга коса и стройно тяло с перфектни крака.

Ето го щастливецът с новата си млада и красива изгора

Ето го щастливецът с новата си млада и красива изгора

До нея журналистът изглежда доста неглиже, а стайлингът му е под всякаква критика. „Сашо прилича на човек, който току-що се е събудил от сън и е припнал навън, за да не изтърве кварталния магазин. Но пък щом и с този си вид успява с жените, евала му казваме“, хвалят го столични зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *