Грандиозен скандал тресе държавата! Илиана Раева смаза Нешка Робева! Вижте

Грандиозен скандал тресе държавата! Илиана Раева смаза Нешка Робева! Вижте

Илиана Раева успя да изхвърли Нешка Робева от Управителния съвет на Федерацията

Илиана Раева и Нешка Робева са в жесток конфликт от години

Илиана Раева изгони Нешка Робева от Федерацията по художествена гимнастика. Легендарната ни треньорка остана извън Управителния съвет след като за пореден път влезе в пререкание с Раева, която беше избрана за президент на централа за втори път.

Скандалите между двете не са от вчера, а този път повод за конфликта беше подготовката на Невяна Владинова за Рио 2016. Двете спориха за това пред делегатите, след което Робева призова да бъде избрана дори и само за това да бъде „контра“ на Раева в управлението. Това обаче не се случи и тя остана извън управата. Заместник-председател остава най-успешната ни гимнастичка Мария Петрова с 42 гласа.

В управителния съвет влезе и старши-треньорът на националния ансамбъл Ина Ананиева. В управата е и Мария Гигова.

Самата Раева пък заяви, че се посвещава изцяло на художествената гимнастика, след като е отказала да приеме поста на служебен министър.

Скандалите между Раева и Робева не са от вчера. Двете имат сложни взаимоотношения още от времето, когато Раева е била състезателка, а Нешка – треньор на националния отбор. Самата Робева също планира да се завърна изцяло в художествената гимнастика и да напусне шоубизнеса. В момента тя поставя представлението „Търси се Фигаро.Последната грешка на Нешка“, което нарича „своя бенефис“, предава retro.bg

Източник: bradva.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *