Моята карма: Вишну и Митхи се женят, Акаш напуска Мумбай

В Моята карма Вишну и Митхи се женят, а Акаш напуска семейството

Поредицата от лъжи и измами стига кулминацията си в Моята карма. Акаш се развежда с Митхи, а тя и Вишну все пак се женят, за огромно разочарование на Мукта.

Виждайки щастието на баба си, Митхи моли Вишну да сключат брак наистина. Верен на клетвата си за вярност и подкрепа към Ичха, той приема молбата на дъщеря й.

Междувременно Сурбхи отказва да изпълни желанието на Канха и прогони Акаш от имението. Тя застава на страната на братовчед си и го подкрепя в любовта му към Митхи.

В Атишгарх обаче нещата не са толкова спокойни и идилични. Нирбхай е твърдо решен да накаже сестра си и отива да я върне от Мумбай. Отчаяна, Екадаши наема хора, които да го задържат и да го спрат. Той успява да се справи с тях и да избяга, но отново бива заловен.

В дома на Мукта и Митхи подготовката за сватбата продължава с пълна пара, а обидената млада жена не може да прости на приятелката си. В същото време, самият Вишну се измъчва от решението си, да отведе Митхи, а не Мукта към олтара.

Синът на министъра — Рудра пък иска отмъщение срещу Акаш, за нанесената обида. Бхау, по-големият му брат, нарежда да отвлекат момичето и я затваря.

Канха решава, че Акаш е виновен за това и го напада. Но докато всички търсят Митхи, съпругът й научава кой я е отвлякъл и отива в леговището на престъпниците. Развръзката в Моята карма е бърза и предвидима — Акаш успява да спаси съпругата си, но е тежко ранен. Джоги и останалите от семейството се връщат заедно с него у дома, където Митхи се грижи за раните му.

Моята карма с разтърсваща развръзка - Митхи се омъжва за Вишну

Моята карма с разтърсваща развръзка – Митхи се омъжва за Вишну

Драмата обаче разтърсва дълбоко Акаш и той подписва документите за развода и си тръгва към Атишгарх. В същото време Екадаши наранява непростимо брат си, като го лъже, че Ратхор е убил Нирбхай. Шефът на шайката Шамбу го заблуждава, че това е самата истина.

Източник: kliuki.ws

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *