Скандалът с Мис България 2016 се разраства! Вижте колко хиляди са цакани за короната и ще я отнемат ли от Габриела

Скандалът с Мис България 2016 се разраства! Вижте колко хиляди са цакани за короната и ще я отнемат ли от Габриела 5 (100%) 1 vote

Поредното доказателство, че титлата на Мис България 2016 е купена, е налице.

Дни преди провеждането на конкурса Мис България 2016 победителката стана ясна, а на церемонията просто всички предположения за нагласена надпревара се потвърдиха. Габриела Кирова се окичи с титлата, но сега е изправена пред нелеката задача да докаже, че тя не й е дадена в замяна на определена сума, а заради красотата й, научи kliuki.bg.

Габриела Кирова може да се раздели с короната

Габриела Кирова може да се раздели с короната

Всяка година конкурсите за красота са съпроводени с поредни скандали и победителките будят противоречиви коментари. Мис България 2016 не се отбеляза като изключение, а като продължение на тенденцията. Корените на скандала обаче са пуснати още на регионалния конкурс „Мис Варна“, който през лятото бе спечелен от коронованата за най-красива българка Габриела.

Победата на Кирова предизвикала бурни реакции в морската столица, защото в последствие се оказало, че тя дошла заради разлика с останалите претендентки от по един и два гласа. Красавиците на второ и трето място веднага се нахвърлили на Мис България 2016 с обвинения, че влиятелният й татко е бутнал пари на организаторката на „Мис Варна“ Мира Матеева, за да подсигури така мечтаната корона на своята принцеса.

В този случай можем да говорим и с конкретни цифри, които са си внушителни, като се замислим, че става въпрос за един конкурс за красота. В случая – два. Матеева си е доста близка с Ирина Папазова, която държи правата за националния конкурс и двете са си поделили 50-60 бона, за да може Кирова два пъти да стане кралица на красотата, пише hotarena.net.

Тъй като тези задкулисни договори добиха прекалено голяма и нежелана популярност, засега името на актуалната победителка не е записано сред претендентките за титлата „Мис Вселена“. Конкурсът ще се проведе в началото на следващата година и по правило на него трябва да се яви Габриела. Нищо чудно обаче короната на Мис България 2016 да бъде отнета на варненката и нейната подгласничка Рени Радева да триумфира над нечестните игри.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *