Ирина Тенчева изригна в ефир

Ирина Тенчева се изложи в ефир

Ирина Тенчева избухна в ефира на Нова тв. Половинката на Иван Христов коментира слуховете около начина им на живот. Тя допълни, че никой не може да държи сметка на парите им.

Advertisiment:Реклама:

Блондинката определи всички слухове за харчовете им като нелепи. Тя заяви, че хората, които разпространяват подобни слухове, няма как да знаят колко пари харчат тя и Иван. Причината за това е много проста – никой няма достъп до сметките им.

реклама:

Ирина Тенчева коментира и отношенията си с Миглена Ангелова. За пореден път тя заяви, че не я познава добре и недоумява защо се е държала по този начин с нея в Къщата.

Блондинката заяви, че въпреки неприемливото отношение на Ангелова към нея, тя е се е държала достойно. Тенчева допълни, че никак не се интересува от мнението на г-жа Искрено и лично. Тя каза още, че за нея не е важно дали съквартирантката й я харесва.

Половинката на Иван Христов не пропусна и възможността да припомни, че е много добра майка. Блондинката каза, че не налага интересите си на децата.

реклама:

Дала им е пълната свобода да сами да изберат какво обичат да правят през свободното си време. Тя допълни още, че им позволява да канят приятелчетата си на гости у дома.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева избухна

Така тя отговори на твърдението на Жени Калканджиева, че се опитва винаги да налага мнението си.

Ирина Тенчева беше един от най-недолюбваните съквартиранти в Къщата. Причината за това стана най-вече враждата й с Миглена Ангелова. От самото начало двете дами не се понасят. Още с влизането в Къщата, Ангелова захапа Тенчева. Тя я нападна секунди след старта на шоуто, заявявайки че мястото й е у дома при децата, а не в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *