Ирина Тенчева изригна в ефир

Ирина Тенчева се изложи в ефир

Ирина Тенчева избухна в ефира на Нова тв. Половинката на Иван Христов коментира слуховете около начина им на живот. Тя допълни, че никой не може да държи сметка на парите им.

Блондинката определи всички слухове за харчовете им като нелепи. Тя заяви, че хората, които разпространяват подобни слухове, няма как да знаят колко пари харчат тя и Иван. Причината за това е много проста – никой няма достъп до сметките им.

Ирина Тенчева коментира и отношенията си с Миглена Ангелова. За пореден път тя заяви, че не я познава добре и недоумява защо се е държала по този начин с нея в Къщата.

Блондинката заяви, че въпреки неприемливото отношение на Ангелова към нея, тя е се е държала достойно. Тенчева допълни, че никак не се интересува от мнението на г-жа Искрено и лично. Тя каза още, че за нея не е важно дали съквартирантката й я харесва.

Половинката на Иван Христов не пропусна и възможността да припомни, че е много добра майка. Блондинката каза, че не налага интересите си на децата.

Дала им е пълната свобода да сами да изберат какво обичат да правят през свободното си време. Тя допълни още, че им позволява да канят приятелчетата си на гости у дома.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева избухна

Така тя отговори на твърдението на Жени Калканджиева, че се опитва винаги да налага мнението си.

Ирина Тенчева беше един от най-недолюбваните съквартиранти в Къщата. Причината за това стана най-вече враждата й с Миглена Ангелова. От самото начало двете дами не се понасят. Още с влизането в Къщата, Ангелова захапа Тенчева. Тя я нападна секунди след старта на шоуто, заявявайки че мястото й е у дома при децата, а не в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *