Тежка драма съсипва Ивана (Вижте какво се случва с нея)

Ивана не е на себе си

Тежка семейна драма съсипва Ивана. Изпълнителката не е на себе си. До скоро тя постоянно се жалваше, че щерка й си няма приятел. Не веднъж фолкаджийката е споделяла, че мечтае Теодора да има любим, който да я обича. Ивана многократно е заявявала в свои интервюта, че се надява Теди да няма нейния късмет в любовта.

От няколко седмици наследницата на пайнерката им любим. С гаджетото си се запознала в университета, където следва режисура. Двамата учат в един курс. Младежът се завъртял покрай Теди веднага след като разбрал коя е майка й.

Теодора досега не е имала сериозно гадже и тъй като няма опит с мъжете, не било никак трудно за състудента й да я омае.

Връзката им се развила изключително бързо. Студентката побързала да се похвали на майка си. Ивана много се зарадвала след като научила, че дъщеря й има любим.

Но за съжаление радостта й не продължила дълго. Ивана е потресена от избора на щерка си. Приятелят й освен, че е невъзпитан и се държи грубо, я използва за пари.

Теди е тази, която плаща вечерите и разходките им. Тя дори се грижи и за гардероба на новото си гадже. Разбира се, всички тези харчове покрива Ивана, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Ивана

Ивана не на себе си

Изпълнителката не е на себе си. Измъчва я факта, че амбициозният младеж само използва дъщеря й. Но тъй като Теди е луда по младежа, тя не иска да чуе съветите на майка си.

За да не огорчи дъщеря си, Ивана задоволява всеки един каприз на гаджето й. Преди дни изпълнителката беше засечена с щерка си и гаджето й в известен столичен мол. Клюките гласят, че младежът само посочвал с поглед какво иска и Ивана веднага тичала на касата да го плати, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Шоу“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *