Кубрат Пулев „нокаутира“ Ани Цолова

Кубрат Пулев „нокаутира“ устатата Ани Цолова

Кубрат Пулев влезе в словесен двубой с устатата Ани Цолова. Това се случи часове преди мача му със Самюел Питър. Повод на словесния нокаут от страна на боксьора към тв водещата стана един от въпросите, зададен от нея.

Цолова попита Кобрата как ще оцени съперника си, използвайки скалата от едно до десет. Мачото отвърна, че на този въпрос е много трудно да отговори. Той допълни, че в случая интригата е до последно.

Боксьорът посъветва Ани Цолова да го изчака в ъгъла, когато двубоят започне. Тъй като едва тогава ще може да й каже колко добър е неговият противник.

Шокирана от отговора, Ани Цолова заяви, че няма особено желание да застане в ъгъла по време на сблъсъка.

Кобрата допълни, че у дома е най-хубаво. Няма емоция. Така той отговори на въпроса как се чувства преди първия си мач на родна земя.

Кубрат Пулев заяви още, че парите не са важни. Той посочи, че лично се е погрижил да има билети за 20-30 лв, за да може повече хора да си позволят да гледат събитието на живо.

Тв водещата не пропусна възможността да го попита и за половинката му. Ани Цолова дори направи опит да си изпроси среща с атлетичния мачо, задавайки му въпроса за Андреа. Кобрата отвърна, че не е изключено и това да се случи в даден етап.

Ани Цолова

Кобрата „нокаутира“ Ани Цолова

Той сподели още, че любимата му все още не е решила дали ще гледа мача. Неведнъж боксьорът е споделял, че изгората му  не може да гледа подобни сцени и досега нито веднъж не го е правила.

Кубрат Пулев допълни, че е поканил на мача и куп известни личности. Изпратил е лична покана на Бойко Борисов, Гриша Ганчев и Йорданка Фандъкова, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *