Елена Йончева полудя: Решението й потресе близките! (любимият й е в ступор – още подробности)

Гласувайте за статията

Елена Йончева хвърли в тъча всички и най-вече Пламен Тодоров!

Журналистката Елена Йончева май напълно превъртя. В това са убедени близки до нея и обкръжението й източници, научили най-новата й приумица. А именно, че иска да става майка за втори път.

В това, разбира се, няма нищо лошо и нямаше да буди вцепенение, ако Елена Йончева не бе на сериозните 52 години. Да, само преди осем месеца тя доказа на света, че възрастта не е от значение пред желанието и стана майка за първи път.

Елена Йончева

Елена Йончева си е наумила да има още едно дете, при това на тези години

Йончева роди своя син Теодор, който е и най-голямото й богатство в живота. Вместо да се задоволи с това бебе обаче, журналистката си наумила да има и второ. Искала да дари сина си с братче или сестриче.

Най-шокиран от всички останал приятелят й Пламен Тодоров, който е и татко на малкия Теодор. Пламен буквално застинал в ступор, както и близките на Елена Йончева.

„Как да не се потресат хората като една нова бременност на тези години е повече от рискова за Елена. Това, че нещата й се получиха перфектно първия път, си беше едно голямо чудо. Но не бива да се злоупотребява с нищо в живота. След дълги уговорки и спорове, едва я убедиха като иска толкова второ дете, да си го осинови“, разкриват източниците.

След като размислила, Елена Йончева не се отказала напълно от идеята да ражда пак, но все повече склонявала, че има толкова много самотни и нещастни дечица, на които може да даде дом и обич.

Журналистката била повече от категорична, че може да гледа едно, две, че и три деца, без това да пречи по никакъв начин на работата й. Защото въпреки майчинството, тя не се е отказала от кариерата си и не смята да го прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *