Руснаци налазиха Цвети Стоянова! (Събра очите на всички в Дубай)

Руснаци налазиха Цвети Стоянова! (Събра очите на всички в Дубай) 5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова стана герой в социалната мрежа

Advertisiment:Реклама:

Цвети Стоянова трупа фенове, не само в родината. И извън пределите на страната хората не спират да се възхищават от грациозното момиче.Тя се превърна в сензация и в Дубай. В богатото емирство красавицата се възстановява от травмата. Припомняме, че гимнастичката падна през юни тази година от шестия етаж от кооперация, в която живее нейната баба.

реклама:

И На една от най-добрите състезателки от националния ансамбъл по художествена гимнастика й бяха направени животоспасяващи операции. След това замина на лечение в чужбина.

Там е на работна почивка, феновете й се множат като гъби след дъжд. Най-напористи и многобройни от почитателите й извън граница се оказаха руснаците.

В Русия художествената гимнастика е на особена почит. Там има и стена на нашите златни момичета и руснаците познават всяка една от тях поименно. Но вероятно не са научили за инцидента, затова са се получили малко конфузни ситуации.

реклама:

Руските фенове се интересували от къде са белезите по хубавицата. Деси Стоянова им отговорила без напрежение какво се случило с нея.Този разпит изобщо не се е харесал пък на българските й почитатели.

„Може ли да нямате толкова мозък, за да питате какво й се е случило? Вия нямате ли такт”, гневят се родните фейсбукари.
Руснаците пък отговорили, че те се интересуват, защото искат да знаят в какво състояние е сега. Това, че Цветелина Стоянова я имат за герой говори и още една случка.

Много хора от огромната страна отправят апел за помощ към четирикратната медалистка. Особено силно впечатление й направило писмо на една отчаяна майка. Тя я молила да й помогне. Синът й страдал от детски паралич и за операцията са били необходими 20 000 евро. Част от тях семейството събрало, но нямало възможност повече.

Цвети Стоянова се възстановява в Дубай

Цвети Стоянова се възстановява в Дубай

„Времето изтича, а ние не сме добрали още парите за операция. Помогнете ни,ако имате възможност! Вашата помощ ще е безценна за вас”, й написала съсипаната майка.

В Дубай Цвети Стоянова ще присъства и за първото по рода си състезание по художествена гимнастика. На снимките се вижда как плува с делфини и събира тен на плажа. Според психолозите това е най-добрата терапия след шока, който преживя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

реклама:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *