Руснаци налазиха Цвети Стоянова! (Събра очите на всички в Дубай)

Руснаци налазиха Цвети Стоянова! (Събра очите на всички в Дубай) 5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова стана герой в социалната мрежа

Цвети Стоянова трупа фенове, не само в родината. И извън пределите на страната хората не спират да се възхищават от грациозното момиче.Тя се превърна в сензация и в Дубай. В богатото емирство красавицата се възстановява от травмата. Припомняме, че гимнастичката падна през юни тази година от шестия етаж от кооперация, в която живее нейната баба.

И На една от най-добрите състезателки от националния ансамбъл по художествена гимнастика й бяха направени животоспасяващи операции. След това замина на лечение в чужбина.

Там е на работна почивка, феновете й се множат като гъби след дъжд. Най-напористи и многобройни от почитателите й извън граница се оказаха руснаците.

В Русия художествената гимнастика е на особена почит. Там има и стена на нашите златни момичета и руснаците познават всяка една от тях поименно. Но вероятно не са научили за инцидента, затова са се получили малко конфузни ситуации.

Руските фенове се интересували от къде са белезите по хубавицата. Деси Стоянова им отговорила без напрежение какво се случило с нея.Този разпит изобщо не се е харесал пък на българските й почитатели.

„Може ли да нямате толкова мозък, за да питате какво й се е случило? Вия нямате ли такт”, гневят се родните фейсбукари.
Руснаците пък отговорили, че те се интересуват, защото искат да знаят в какво състояние е сега. Това, че Цветелина Стоянова я имат за герой говори и още една случка.

Много хора от огромната страна отправят апел за помощ към четирикратната медалистка. Особено силно впечатление й направило писмо на една отчаяна майка. Тя я молила да й помогне. Синът й страдал от детски паралич и за операцията са били необходими 20 000 евро. Част от тях семейството събрало, но нямало възможност повече.

Цвети Стоянова се възстановява в Дубай

Цвети Стоянова се възстановява в Дубай

„Времето изтича, а ние не сме добрали още парите за операция. Помогнете ни,ако имате възможност! Вашата помощ ще е безценна за вас”, й написала съсипаната майка.

В Дубай Цвети Стоянова ще присъства и за първото по рода си състезание по художествена гимнастика. На снимките се вижда как плува с делфини и събира тен на плажа. Според психолозите това е най-добрата терапия след шока, който преживя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *