Истината за връзката на Виктория Петрова и Красен Кралев

Лъсна цялата истина за връзката на Виктория Петрова и Красен Кралев

Очарователната Виктория Петрова има връзка с министъра в оставка Красен Кралев вече близо две години. Въпреки слуховете за предстояща сватба, двамата очевидно не бързат да променят статуса си.

Причината за това е Виктория Петрова, която все още не е готова да се посвети изцяло на любимия си и да свие семейно гнездо. Ослепителната тв водеща държи повече на кариерата, отколкото на връзката си с Красен Кралев. Това доказва и отсъствието й от неговата изложба.

Преди дни министърът в оставка изненада всички с новото си амплоа. Оказа се, че той е и художник.

Навръх 50-ия си рожден ден той направи изложба, която е с благотворителна насоченост. Желанието на политика е чрез средствата, събрани от нея, да се подпомогне лечението на млади спортисти.

Събитието уважиха куп известни личности. Сред тях беше Любо Ганев, Боян Радев, Цено Ценов (президентът на европейската федерация по борба) и част от министрите в оставка – Екатерина Захариева, Ивелина Василева и Вежди Рашидов.

Последният лично отправи поздрав към Красен Кралев и му пожела да продължава в същия дух.

Единствено Виктория Петрова не удостои любимия с присъствието си. Красавицата предпочете да води новините с Юксел Кадриев, вместо да е до любимия си.

Тя не поискала почивен ден от ръководството на бТВ, тъй като й било неудобно да го направи. Новинарката не е от хората, които парадират с връзките си и не желае да се ползва с привилегии.

Виктория Петрова не желае да парадира с връзката си с министъра

Виктория Петрова не желае да парадира с връзката си с министъра

Колегите й я описват като скромен и работлив човек. На работното си място тя никога не коментира въпроси, които не засягат работата й.

Виктория Петрова е съсредоточена единствено в служебните си задължения. Малкото свободно време, с което разполага, тя прекарва във фитнеса, пише Ретро,бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *