Иван Попйорданов лудо влюбен, жени се за 33 години по-младата Диана

Иван Попйорданов смята да вдигне сватба с 44-годишната Диана

Иван Попйорданов е лудо влюбен в новата си половинка

Иван Попйорданов е лудо влюбен и смята да вдига сватба. Бащата на Чочо Попйорданов от известно време живее с новата си жена, която е с 33 години по-млада от него.

Нейното име е Диана Андреева и е финансов експерт, една от 100-те най-влиятелни жени в България.

Красавицата е на 44 години, а Иван Попйорданов навърши през лятото 77.

Иван Попйорданов с новата си

„Да, това е моята жена до мен, казва се Диана. Щастлив съм.“ Така бащата на Чочо потвърди присъствието в живота си на младата жена. Двамата дори сложиха общи снимки на фейсбук страниците си, а отдолу заваляха поздравления от приятелите им.

Най-много за бащата на Чочо се радваше Ицко Финци, който също като него се сдоби с млада жена и вече бебе под сърцето й.

Според приятелите на Диана Иван през пролетта ще й предложи брак, а тя със сигурност ще каже „да“.

„Двамата се познават от години. Работата ги събра и като че ли не бяха влюбени от пръв поглед, но много си говореха по телефона“, споделя приятелка на Андреева.

44-годишната жена от малка мечтае да стане циркова артистка, но днес това й се струва „напълно невъзможно“. Любовта й към изкуството се заражда още в детските години – Диана е свирила 18 години на пиано, разказва приятелката й. Като студент е обиколила почти всички държави на Европа като доброволец в областта на културата. С любов за Диана говори и Иван Попйорданов. Той изключително харесва „шантавия й стил на обличане“, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *