Ели Гигова избяга от Вашингтон: Заради нова любов ли заживя в Париж?! (още подробности)

Ели Гигова се отказа да живее в САЩ и се установи във Франция!

Милионерската щерка Ели Гигова избяга от Вашингтон, където замина да учи преди няколко месеца. Първоначално плановете й бяха да се установи да живее там и дори се говореше, че ще бъде пряка съседка на Доналд Тръмп.

Днес обаче гръмна новината, че дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов е забегнала и от страната на неограничените възможности. За да се кротне във Франция и то в самия град на любовта Париж.

Ели Гигова

Ели Гигова заряза Вашингтон и се премести да живее в Париж. Дали е сама там обаче?!

Припомняме, че преди да замине окончателно за Америка, Ели Гигова продаде апартамента си в Париж. Той беше непосредствено до Айфеловата кула с чудесен изглед към нея. Къде и при кого ще живее сега, пита се в задачата?!

„Голям праз къде щяла да живее Ели Гигова?! Точно нея ли пък сега трябва да мислим, като с този неин баща може да живее и на Луната ако поиска. Аман от разглезени богаташки отрочета“, писнаха потребители по форумите.

Но не са напълно прави, защото дори парите на баща й и нейните собствени, досега не успяха да донесат мечтаното и чисто човешко щастие на Ели Гигова. Годинките си вървят, а тя така и не среща истинската любов в живота си.

Припомняме, че предишните й връзки с Петко Димитров и Димитър Тодоранов се оказаха пълен провал. И й донесоха много болка и ядове. Затова пък сега някои подшушват, че е открила своя човек. Но не в лицето на българин, а на французин. И той е причината да избере Париж.

Дали това е така, или е поредната светска клюка, може би ще разберем от самата Ели Гигова. Предвид факта, че тя е свикнала да живее повече от тайнствено обаче, вероятно ще има доста да почакаме, преди да се сдобием с малко информация.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *