Върна си топ формата: Ето как отслабна Емилия след раждането!

Емилия доста време търпя критиките и дори подигравките на околните, но им затвори устите!

Половинката на Коко Динев – Емилия роди второто си дете преди броени месеци. Щастието й с малката Мира обаче бързо бе помрачено от злобари и завистници, които побързаха да я осъдят за фигурата й.

Вярно е, че за разлика от други свои колежки, които си връщат перфектните мерки моментално след раждането, Емилия се забави. Тя дори не избра особено подходящ за фигурата си тоалет по време на концерта в Арена Армеец.

Емилия

Емилия успя да затвори устите на злобари и завистници – върна си топ формата и вече грее като преди

И това даде повод на злите езици веднага да започнат да я оплюват. Е, може би пък певицата трябва да им благодари. Защото с тяхна помощ се стегна, взе се в ръце и днес изглежда коренно различно.

Да, Емилия си върна прекрасното тяло, за радост на верните фенове. А и на Коко Динев, който обаче и без друго си я обича. И дори се кротна след появата на малката Мира.

Тайната за отслабване на Емилия се оказа съвсем простичка. Тя започнала да спортува редовно като гледала да посещава фитнеса поне три-четири пъти в седмицата. Ако няма време да излиза, ползвала уредите у дома, които са също толкова ефикасни.

По отношение на храненето, певицата тотално си забранила всички вредни храни като се започне с вакуумираните и тези с прекалено голяма химия в тях. Гледала да се храни предимно с домашно приготвена храна и много зеленчуци и плодове.

Голямо количество вода, чай без захар и ограничаване на сладкишите – с това се изчерпват всичките й мерки по отношение на отслабването. И очевидно има страхотен ефект.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *